17 Jun, Monday
0° C
TOP

Ziua zero a venit şi Peninsula a sosit

Am aşteptat un an de zile să înceapă iar Peninsula. Aşteptarea a luat sfârşit şi iată-ne ajunşi iar în prag de mare festival, care de această dată se va ţine la Cluj.

Deşi nouă tîrgu mureşenilor ne-a fost suflat de sub nas festivalul, noi outinmures dorim în continuare să sprijinim şi să promovăm Peninsula, pentru că de câţiva ani încoace au fost foarte darnici cu noi şi pe lângă faptul că suntem acreditaţi drept presă, ne şi simţim foarte bine în mijlocul acţiunii.

Anul acesta nu e cel mai strident line-up posibil, nu ştiu dacă de vina e faptul că s-a mutat de la Tîrgu Mureş, sau karma, sau care e motivul, dar nu vrem să fim cârcotaşi înainte de vreme. Având în vedere că vom fi acolo şi vom relata de la faţa locului, sper eu să iasă bine.

La ora actuală personal sunt supărată pentru că au fost anulate trupele pe care le aşteptam cel mai tare şi anume Kaiser Chefs şi La Roux…dar şi aşa, încă nu sar să acuz mare fail.

Pe scurt, noi suntem acolo, redactor şi fotograf; dacă ajungeţi prin zonă, lasaţi-ne un mesaj pe facebook şi poate bem o bere împreună. Să sperăm că toate schimbările astea nu vor altera spiritul Peninsula. Aşadar, să ne simţim bine.

Post a Comment