Târgu Mureş
30 May, Thursday
13° C
TOP

Zonga party

V-am anunţat eu săptămâna trecută  pe FB  că sunt invitat la o super petrecere online-istică în Bucureşti şi că o să mă duc.  Nu ştiam despre ce e vorba , nici cine o să mai fie … în fine mare mare secret.  Când am ajuns acolo am aflat că e vorba de spre Zonga Party. Maxime mulţumiri la Tovarăşu Chinezu că s-a gândit la mine şi m-a invitat. Până la urmă construiesc o fabrică de bere şi toată producţia o donez lui că n-are rost să mă complic la cât sunt de dator ;).

Dar să vă povestesc marea aventură.

După o dimineaţă încărcată cu sedinţe şi voturi plus ceva treaba la UMF mă îndrept ca vijelia spre autogară să prind Maxi-ul de Bucuresti la ora 13. Binenţeles că soarta , stelele , karma absolut toate îmi sunt împotrivă.  Nimeresc cu cel mai bou şofer pe care îl are CDI-ul. Şi chiar daca nu e manelist , tot drumul se plânge că Ardelenii sunt cei mai proşti oameni, că dacă se năştea ardelean se spânzura şi alte texte scoase de un tip care cea mai mare realizare a vieţii e să ajungă şofer. Cu drag i-am trimis nişte  Pachete cu carne să aibă provizii în iarna asta grea.

Dar nu ajunge asta , în BV suntem opriţi vreo oră de dirgintele de traseu că a modificat programul, după Sinaia prindem ninsoare şi viscol, la Radio se anunţa cod Galben. O bucurie…. pe 21 fără ceva ajungem la destinaţia finală.  Nu mai vorbesc că rămăsesem fără baterie la telefon , nu găseam un taxi şi bătea un vânt şi era un frig…. de vorbeam singur….

Cu greu pe la 21.05 am ajuns la petrecere.

Am intrat pe uşă exact când Sergiu Biriş anunţa numele proiectului “Zooooongaaaaaa  ! “. Super petrecere , super oameni , o mega distracţie. Am râs , am dansat , am băut am socializat. Cu o mică menţiune că 8 ore de drum plus noaptea dinainte nu prea dormită şi-au spus cuvântul…. si după vreo 4 beri…. nu m-am simţit deloc bine.  Partea bună că am cunoscut nişte oameni chiar faini şi interesanţi pe care trebuie să-i contactez şi în mod special pe Cristi de la Feeder.ro – un fel de outinmures.ro dar pentru Bucuresti – si Florin de la Emagic.ro . 😀 Băieţi de aveţi treabă prin mureş daţi un telefon măcar să bem o bere bună dacă nu vă pot ajuta cu altceva :D.

 

Drumul înapoi

Am venit tot cu maxi, mergea un Radio cu manele şi din oră în oră se făceau dedicaţii. :)) bine că am dormit tot drumul…. şi la ora 11.00 am eram în Tg Mureş, vineri.

Să vă spun şi despre Zonga.  Este un  serviciu online de playat muzică legală. Teoretic pe viitor va fi plătit dar momentan este doar în fază de private beta (adică nu e public şi e în teste). Site-ul arată făinuţ , cică aplicaţiile pentru Iphone şi Android merg excelent şi în rest nu ştiu să vă spun prea multe pentru că doar azi am pus mâna pe cod :).

Dar am 3 invitaţii de dat primii 3 oameni care îmi scriu de ce e mai ok muzica legală primesc invitaţii de la mine.

PS: au si categorie de manele :))

Poze în care apar şi eu am găsit la Tudor Popa, tovarasul din Sibiu şi la Piticu.

Comments (6)

  • Muzica legala e mai ok pentru ca asa e normal. Gandeste-te cat de frustrant ar fi sa faci ceva frumos, care sa placa multor oameni si totusi, ei sa ‘fure’ lucrul respectiv.

    reply
  • Merci.

    reply
  • Muzica legala este ok, deoarece ai sansa sa rasplatesti artistul pentru munca depusa pentru crearea unui album. Cu toate ca un album coasta de la 30 de lei in sus, ii bine ca macar o data pe luna sa cumparam un Album original.

    reply

Post a Comment