Târgu Mureş
22 May, Wednesday
15° C
TOP

Concluzii după Săptămâna vegetariană

Evident că sunt un harnic şi jumătate ca întotdeauna şi am întârziat abia o săptămână cu articolul acesta. Vorba aia nu-i chiar aşa de mult … puteam să-l scriu când uita lumea despre ce e vorba.

Oricum concluzia e simplă…. A fi vegetarian pentru mine nu este o opţiune. Mâncatul efectiv de carne sau nu are valoare zero fără schimbare efectivă a modului de a gândi şi a stilului de viaţă cu totul.  După părerea mea e complet inutil, boring , fără rost şi stupid.  E prea multă bătaie de cap pentru a salva vieţile unor amărâte de animale care oricum altă utilitate pe lumea asta nu au :)). Foarte multe vietăţi  au o singură funcţie…. să fie sursă de hrană pentru altele!

Eu n-am rezistat şi sâmbătă seara când la mine acasă fratele meu s-a gândit să mă susţină gătind Ciupercuţe la cuptor cu brânză şi sniţele de piept de pui şi alte bunătăţi am zis că îmi bag picioarele în tot şi mă pun şi mănânc.  Asta e…. nu merită să fac foame pentru ceva în care nu cred.

În plus poţi să mănânci o grămadă de junk food şi alimente modificate genetic fiind vegetarian. Tare mă îndoiesc că pateul de soia e mai sănătos decât un caltaboş făcut acasă. Sau legumele proaspete mâncate iarna  alea care nu se strică sunt mai ok decât o slăninuţă home made sau un cârnăcior.  dar….  fiecare face ce vrea cu stomacul lui.

Cam asta e… cine vrea să fie vegetarian nu are alta dar trebuie să se implice un pic mai mult decât cu tractul digestiv. Trebuie să fie o decizie asumată în fiecare plan al existenţei….

S-o Vedem pe Paula fără maşină în această săptămână!

Vezi şi articolul anterior

 

 

 

Comments (1)

  • ignorant

    ignorant

    reply

Post a Comment