Târgu Mureş
23 Sep, Thursday
10° C
TOP

ZOOLOGIC în sufrageria J’ai Bistrot – Les Elephants Bizarres live!

Au mai fost, le-a plăcut și ne-au plăcut; drept urmare vin din nou !!

Își trăiesc a 2 a viață și o trăiesc bine ! Un sunetist, trei programatori și un art director evadează de la serviciu, adoptă identitatea bizară, urcă pe scenă și fac oamenii să danseze, cânte în voie pe sound-ul muzicii lor ! Cei 5 membrii ai trupei Les Elephants Bizarres-Ștefan Matei (voce), Claudiu Știrbei (tobe), Cătălin Proka (voce și chitara), Nae (sintetizatoare) și Mihai Marin(voce şi bass) au pornit la drum la începutul anului 2007, reușind să ascensioneze în line-up-ul primei generații Indie Alternativ din muzica românească. Personal i-am auzit la Radio Guerrilla , am pierdut șansa de a-i aplauda atunci când au mai concertat la Mureș dar…îmi iau eu revanșa !

Ultima apariție discografică, a 2-a, poartă numele de “Zoologic” și oferă o mai buna imagine a vieții în turma a bizarilor elefanți.  “The Boys” și “Hello! Says the Devil” sunt, probabil, cele mai cunoscute piese ale acestora . “Smile”, “Wish (you were here)” și “Nu Mă Opri”, single-urile extrase de pe noul album “Zoologic”, au încântat deja publicul bizar live și prin radio !

Așadar… pe 27 aprilie, începând cu ora 9 pmJ’ai Bistrot și Les Elephants Bizarres te așteaptă la un concert “zoologic” !

Intrarea se face pe cele două uși și te costă 15 lei !

Post a Comment