Share, , Google Plus, Pinterest,

Posted in:

Balul Bobocilor – Papiu TV

Am promis că o să fiu simpatică, deşi mi-s uniristă. Refuz să pornesc o discuţie Papiu vs. Unirea şi să fac comparaţii ce nu-şi au locul.

Aşadar, vă anunţ că noi, cei (câţiva) de la Outinmureş, joi, 25 octombrie, de la orele 17.00 suntem la Balul Bobocilor Colegiului Papiu! Spectacolul va avea loc în Sala Mare a Teatrului Naţional, ca mai apoi să ne mutăm cu toţii în Gallery Social Club unde ne aşteaptă următorii: DJ Sauce (evident, doar am zis aici că e omniprezent), ROA şi Pop Killers, în ordinea numerelor de pe tricouri.

Pe DJ Sauce deja îl ştie tot Târgu Mureşul, nu are nevoie de prezentare (dar dacă insistaţi…), ROA sigur vă place, place, place, că i-aţi fredonat cel puţin de 23847 ori vara trecută, iar Pop Killers sunt dj care cică fac atmosferă faină şi au fost şi la Peninsula anul acesta. Sinceră să fiu, mi se pare că Papiul anul acesta şi-a ales nişte artişti care se integrează perfect în peisajul lor, nu ştiu cum să zic, dar parcă îi reprezintă.

Rugaţi să “comenteze” despre bal, am realizat că sunt foarte secretoşi, nu au vrut să-mi dea detalii nici despre temă nici despre nimic altceva, tot ce am scos de la un organizator, a fost că planul de “atac” ar fi următorul: “oferim publicului ocazia să meargă la şcoală direct din cort. Party-ul va ţine până la cel puţin ora 4”.

Preţul biletelor este: Teatru: 15 RON, Teatru + Gallery Social Club: 25 RON, Gallery Social Club: 20 RON. Deşi variază cu cât se apropie balul. 🙂
Event aici.

În altă ordine de idei, vreau musai să precizez faptul că săptămâna asta m-am lovit de mai multe atacuri şi de o atitudine foarte aiurea din partea “papiiştilor” şi nu mi se pare okay – pentru că nu înţeleg şi nu am să înţeleg de ce sunteţi chiar atât de porniţi împotriva “uniriştilor”. 🙂 E păcat.

Written by Sandra

O stiti de pe Facebook probabil pentru ca posteaza mult si da like si share la tot ce misca. Ea e mezina echipei. E studenta in Bucuresti acum si, desi are un look emo, e o fata puternica dar mai ales iubitoare de cultura si… Luna Amara. Daca nu stiti o piesa de la ei, intrebati-o. Sigur stie piesa, versurile, cand a fost lansata, in ce context a fost compusa si cam ce voia autorul sa spuna. Visul ei e sa ajunga pe scena cu Inna!

117 posts

8 Comments

Leave a Reply
  • anca acele mari probleme sa ni le semnalizei si noua. ca doua typo-uri nu insemna nimic.
   On topic… diferenta dintre papiu si Unirea (de fost elev la electro) e ca desi is mai destepte alea de la papiu daca vrei sa faci sex de calitate trebuie sa mergi la bal la unirea :)). plus ca densitatea de gagici bune e foarte mare , plus barbatii din Unirea is niste fraieri la care ragai o data si fug la baie si plang. :))

    • “Papiu ! Spectacolul” (nu înteleg cele două “spaceuri”), “sala mare” se scrie cu majuscule, târgu-mureşul se scrie cu majuscule şi cu î. Cam atât…:D Mihai, irelevant replyul tau..

     • Acestea sunt MARILE mele greseli ortografice?! Un space in plus si lipsa a 4 majuscule? Targu Mures e perfect acceptat si cu â nu doar î. Acum cativa ani buni s-a hotarat ca in interiorul cuvantului se foloseste â si nu î, î se foloseste doar ca prima sau ultima litera a cuvantului.
      In alta ordine de idei, ai mare dreptate, sunt niste greseli, dar parerea mea personala e ca ai comentat cu rautate, iar eu sunt totusi departe de a avea MARI greseli ortografice cum spui tu. 🙂

 1. Ma pufneste rasul cand vad ce argumentari de cacao primesti. Da Sandra, eu zic sa-ti dai foc pentru imensele greseli de ortografie :))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *