Share, , Google Plus, Pinterest,

Posted in:

Concert Luna Amara @ Jazz&Blues – 14 martie

Trupa mea preferata, desi cu domiciliul in inima Ardealului, trece rar prin Tg. Mures, cam o data pe an. Ultima data au venit in iulie 2012 (conceptul Storytellers). Inainte de asta, au venit in octombrie 2011 cu scopul de a promova cel mai recent album al trupei – Pietre in Alb.
Joi, 14 martie 2013, in Jazz&Blues, pe langa tipicul concert Luna Amara, trupa prezinta tirgumuresenilor noul videoclip, proaspat lansat al piesei “Pietre in Alb”.
“Filmarile la videoclip au avut loc in luna ianuarie la Cluj alaturi de echipa resize Media. “Pietre in alb”, in regia lui Dorin Marcu, are la baza un concept original al nostru, fiind un clip de stare care exprima vizual mesajul muzicii si al versurilor piesei. In plus, in rolul principal il putem vedea pe actorul Ovidiu Ghiniță, tatal lui Mihnea.”
Astfel, sunteti asteptati de la orele 21.00 in Jazz. Intrarea este 20 lei si 15 cu Studcard.

 

(Prima mea postare pe Outinmures a fost un articol despre concertul Luna Amara din iulie. Am format un ciclu complet. :)) )

Written by Sandra

O stiti de pe Facebook probabil pentru ca posteaza mult si da like si share la tot ce misca. Ea e mezina echipei. E studenta in Bucuresti acum si, desi are un look emo, e o fata puternica dar mai ales iubitoare de cultura si… Luna Amara. Daca nu stiti o piesa de la ei, intrebati-o. Sigur stie piesa, versurile, cand a fost lansata, in ce context a fost compusa si cam ce voia autorul sa spuna. Visul ei e sa ajunga pe scena cu Inna!

117 posts

4 Comments

Leave a Reply
    • Sub nicio forma :)) am simtit nevoia doar sa precizez, pentru ca m-am abtinut din a ridica in slavi preaiubita-mi trupa… :))
      Oricum, urmeaza articolul cancan despre șăf, cum sa ma las de meserie chiar acum?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *