Targu-Mures
13 Dec, Friday
4° C
TOP

Dinte pentru dinte

Dinte pentru dinte se joacă, din nou, la teatru! 🙂

Doi băieți se bat în curtea școlii, iar unul îi rupe celuilalt doi dinți cu un băț. Acțiunea se mută repede într-un apartament la ușa căruia sună părinții „agresorului“ pentru a răspunde cei ai „victimei“. Aceștia nu doar că le răspund, dar îi și invită înăuntru.

Ce urmează de aici, puteți vedea în acest spectacol, după „Zeul carnagiului“ de Yasmina Reza, în regia lui Cristi Juncu, beneficiind de scenografia lui Cosmin Ardeleanu.

Din distribuție fac parte actorii Companiei Liviu Rebreanu a Teatrului Național Târgu Mureș: Nicu Mihoc, Elena Purea și Roxana Marian, invitat special fiind Vlad Zamfirescu, actor al Teatrului Bulandra din București.

 

Despre acest spectacol, în presă:

„Se întâmplă atât de rar să vezi comedie bine făcută, comedie adevărată, jucată aproape impecabil, comedie care te face să râzi sincer și să te bucuri că ești la teatru, încât „Dinte pentru dinte”, după „Zeul carnagiului” de Yasmina Reza, spectacolul lui Cristi Juncu de la Teatrul Național din Târgu-Mureș, Compania „Liviu Rebreanu“, merită arătat pe cât mai multe scene și în cât mai multe festivaluri.“

Monica Andronescu – Yorick.ro

 

Reprezentaţia va avea loc sâmbătă, 23 noiembrie, ora 19:00, la Sala Mare.

 

Biletele și abonamentele pot fi achiziționate de la Casieria din incinta Teatrului – de marți până vineri între orele 9:00 și 15:00 și cu o oră înainte de începerea spectacolelor sau la nr. 0365-806.865 și

la Agenția de Bilete din incinta Palatului Culturii – de marți până vineri între orele 12:00 și 17:30 sau la nr. 0372-951.251.

Bilete și abonamente online pe www.biletmaster.ro.

 

Hai la teatru, hai la Dinte pentru dinte! 😀

Postează comentariu