Share, , Google Plus, Pinterest,

GOG, o librarie vie!

Am găsit pe Facebook informaţii despre o iniţiativă tare faină, şi anume… GOG

“Gog = librărie (vie)
Gog = personaj din cartea omonimă a lui Papini (Giovanni)
Gog = palindrom (gog = gog)
Gog = onomatopee (în unele regiuni)
Gog = trei litere (două din alfabet), o vocală și două consoane (aceleași)
Gog = mansardă (sus)
Gog = rafturi cu cărți (pe pereți)
Gog + Ariel = Hai să ne întâlnim la o carte (proiect cu evenimente pentru curioși)”
Sunteţi invitaţi, în data de 30 martie, la noul sediu al Teatrului Ariel (str. Poligrafiei, nr.4), pentru a participa la inaugurarea acestui proiect. Scopul principal este să aflaţi mai multe despre această librărie şi proiectul ““Hai să ne întâlnim la o carte” (inițiativă a Teatrului Ariel împreună cu GOG) şi să întâlniți alți oameni interesați de carte.

“Printre rafturi, cărți și locuri de șezut îi întâlnim pe Marius Chivu, cu o Dilema Veche în mână și pe Simina Diaconu, care răsfoiește nonșalant din ultimul număr al Revistei de Povestiri.
Îi provocăm la o discuție despre proza scurtă și citim – scurt. Apoi cumpărăm cărți, bem un pahar și rămânem să vedem Hess, cu Nicu Mihoc.”

Cum să vă spun că pe lângă că îmi place faptul că sunt promovate cărţile, mie mi-a atras atenţia în special piesa Hess, pe care doresc să o văd de ceva vreme, pentru că nu s-a mai jucat de când merg eu la teatru… Aşa că pe mine mă găsiţi acolo. 😀

Written by Sandra

O stiti de pe Facebook probabil pentru ca posteaza mult si da like si share la tot ce misca. Ea e mezina echipei. E studenta in Bucuresti acum si, desi are un look emo, e o fata puternica dar mai ales iubitoare de cultura si… Luna Amara. Daca nu stiti o piesa de la ei, intrebati-o. Sigur stie piesa, versurile, cand a fost lansata, in ce context a fost compusa si cam ce voia autorul sa spuna. Visul ei e sa ajunga pe scena cu Inna!

117 posts

One Comment

Leave a Reply

One Ping

  1. Pingback:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *