Târgu Mureş
11 Dec, Monday
1° C
TOP

Lost Frequencies, Alle Farben, Modestep și Foreign Beggars la VIBE!

Mă bucură nespus de mult că de câțiva ani avem nu unul ci două festivaluri la Târgu Mureș (Gornești e la o aruncătură de băț). A treia ediție a festivalului VIBE care va avea loc între 4 și 7 iulie în locul unde obișnuiam să mergem la Peninsula aduce artiști de talie mondială la Târgu Mureș.

Pe scenă va urca pe scenă DJ-ul belgian, Lost Frequencies, al cărui megahit, Are You With Me a ajuns deja la peste 300 de milioane de vizualizări pe Youtube.

Pe scena Blue Arena va urca și unul dintre cei mai cunoscuți interpreți dubstep, Modestep (DJ Set), care cu siguranță va face o atmosferă incendiară, dar și Alle Farben, un DJ german care combină stilurile techno, minimal și house, având peste 100 de milioane de vizualizări la câteva dintre piese.

Pe Magenta Stage va urca Foreign Beggars, o trupă britanică care va aduce cu totul altceva decât cei prezentați până acum: combină stilul rap cu dupstep, trăindu-l la intensitatea unui concert underground.

Pe lângă artiștii internaționali, la VIBE vor ajunge cei mai buni interpreți din Ungaria, dar și multe trupe și DJ locale emergente. Vor urca pe scenă și artiști târgumureșeni cunoscuți, ca DJ Shiver sau Thomas Pcz & C A Strings.

Pe lângă concerte, organizatorii recomandă festivalierilor să viziteze Fashion Corner, un spațiu social, unde pot găsi haine și accesorii contemporane de la designeri locali și talentați, pot încerca salonul de frumuseți sau pot să bea o cafea bună cu prietenii.

Bilete și mai multe informații se găsesc pe siteul www.vibefestival.ro/ro.

 

Post a Comment