Târgu Mureş
18 Oct, Monday
6° C
TOP

Verde în Față a ajuns la a doua ediție. Hai și tu!

Verde în Față, un eveniment marca #facem, revine mâine, 8 iunie, de la ora 12.00 la Platoul Cornești.

De această dată toată distracția va fi însoțită de hamacele celor de la bălăngănel și muzica orădenilor de la Baby Elvis.

Pe lângă hămăceală și muzică bună, va veni de asemenea să vorbească și Briena Stoica – English teacher și Profesor Merito 2018.

Să ai încredere în tine e obligatoriu, dar să ai încredere în alții pare o opțiune periculoasă. Totuși, oricât de puternici ni s-ar părea că suntem, avem nevoie de cercul nostru de încredere. Cum îl construim?

Nu vor lipsi nici câțiva membri ai organizației Cercetașii României – Tîrgu Mureș care ne vor învăța lucruri utile în cadrul atelierului de Trucuri&Jmecherii.

Asociația #facem este o organizație non-guvernamentală, caracterizată de valori precum originalitate, incluziune și, nu în ultimul rând, prietenie. Scopul său este de a crea o comunitate de tineri proactivi și ambițioși în organizarea proiectelor de natură socială, culturală și de educație non-formală. Voluntarii care activează în cadrul organizației se dezvoltă atât pe plan personal, cât și profesional, în timp ce contribuie în comunitatea orașului Târgu Mureș.

 

Post a Comment