Share, , Google Plus, Pinterest,

Posted in:

Numai mie mi se pare ca tg mures e foarte tare la distractie?

Pentru că simt că iubitorii muzicii electronice sunt un pic neglijati la noi pe site am zis să mă sacrific să vă anunț pentru data de 30 noiembrie 3 petreceri superhot cu invitați asemenea.

 • Cea mai hot pare să să fie cea din Bulgakov  cu DJ Ludmila din Ungaria. E o tipa DJ cu 12 ani de experiență, cu foarte multe prezențe prin Europa și cu multe hituri. Cel puțin asta am înțeles eu din prezentare. Intrarea e 10 de lei.
 • A doua recomandare ar fi Avi-Cola. Deși eu am avut impresia că s-a închis se pare că funcționează bine și încearcă să recupereze din  faima ce o avea o dată. Vineri, invitat va fi DJ Emil Lassaria. Intrarea e 10 lei.
 • Nu în ultimul rând J’ai Bistrot. Vineri va veni Elctroclown care s-a afirmat facând muzică pentru filme. Dar mai mult decât atât muzica lui bate cu schizofrenia, ceea ce în termeni de party cred ca e ok. Intrarea e doar 5 lei.

Cam astea ar fi recomandarile din zona muzicii electronice. În rest îi mai las și pe colegi să scrie…

Nu vi se pare orasul nostru are foarte multa activitate desi e mic si are puțini studenți? poate o să devină un fel de mamaia dar 12 luni pe an.

Written by Mihai

Absolvent de medicina, dar n-am practicat niciodata. Lucrez la Reea și sunt antreprenor și specialist în management de sănătate, Sunt cel mai critic autor de pe OIM dar rar mi s-a intamplat sa critic fara motiv. Nimeni nu e perfect si eu profit de asta.

718 posts

4 Comments

Leave a Reply
 1. si de Norzeatic in Jazz de ce nu zici nimic? Articol separat aveti, dar pune-l si pe lista asta ca pentru multi restul evenimentelor nici nu exista 😀

 2. “am zis să mă sacrific să vă anunț”

  nu te mai sacrifica frate si inchide site-ul daca crezi ca e asa un chin si nu poti sa faci ceea ce ti-ai propus sa faci cand ai deschis siteul

  • exista si optiunea 2 sa nu ma pricep dar na…. cineva trebuie sa o faca. ca in cazul in care nu te-ai prins de doi ani de zile pe mine personal nu ma intereseaza muzica electronica chiar ma enerveaza dar cum nimeni nu se ofera sa acopere zona asta … o fac eu.
   dar bine ca esti desteapta si tare si comentezi ca femeia la telefon

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *