Share, , Google Plus, Pinterest,

Posted in:

Office Club aniversează 12 ani

Dragul nostru (al meu, cel puţin, mă rog) Club al Presei împlineşte vârsta de 12 ani în perioada asta. Acum 12 ani, eram tare mică, mult prea mică, deci nu ştiu exact cum stătea treaba pe-atunci ca să vă pot spune poveşti frumoase despre cum s-a legat familia Office-ală de pe-acolo. Ideea e că vineri, 18 ianuarie, se scot mesele şi se face party, pentru a sărbători cum se cuvine pub-ul.

Şi asta nu e tot, sâmbătă, 19 ianuarie, după o absenţă îndelungată, Trupa 112 se întoarce în Office să ţină un concert. Aşa că după ora 22 sunteţi aşteptaţi la cântare.

Rezervările se fac 0265-21.21.25, iar intrarea e liberă ca de obicei.

Written by Sandra

O stiti de pe Facebook probabil pentru ca posteaza mult si da like si share la tot ce misca. Ea e mezina echipei. E studenta in Bucuresti acum si, desi are un look emo, e o fata puternica dar mai ales iubitoare de cultura si… Luna Amara. Daca nu stiti o piesa de la ei, intrebati-o. Sigur stie piesa, versurile, cand a fost lansata, in ce context a fost compusa si cam ce voia autorul sa spuna. Visul ei e sa ajunga pe scena cu Inna!

117 posts

7 Comments

Leave a Reply
  1. E, nu e chiar asa de indelungata absenta trupei 112 🙂 Doar au fost invitati la evenimentul cu Daniela Gyorfi pe care l-am organizat in 16 noiembrie la Restaurantul Cezar 🙂

    Au o solista noua (?) dar au cantat super.

    • Da, au o solista noua, care canta bine, Andie. Dar absenta e relativ indelungata daca e sa ne gandim ca aveau concert bilunar in Office intr-o perioadsa. Doua luni de absenta e ceva. 🙂

      • eu am fost sambata si chiar daca nu a fost multa lume cand s-a umplut office-ul a fost chiar fain. Tipa e canta bine de tot. aaaa dar ai vazut ca Trupa Rotilos canta cu Gentiana? :))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *