Târgu Mureş
21 Jul, Sunday
20° C
TOP

Pup-up Café – la cafea cu iubitorii de animale, ed. 5

112 Coffee & Co. se întoarce cu cea de-a cincea ediție a evenimentului Pup-up café!

Evenimentul va fi unul cu totul special, având loc cu ocazia aniversării de 1 an al cafenelei și implicit al brandului 112 Coffee & Co. Strada George Enescu va fi transformată într-una pietonală în vederea creării unei atmosfere mai relaxante și mai sigure.
Dacă ești la fel de pasionat de cafea ca și de animalele de companie, hai alături de organizatori în data de 23 iunie 2019, începând cu ora 09:00 la cafeneaua 112 Coffee & Co.

Ești așteptat, cu drag, la o cafea de specialitate caldă sau cu gheață, împreună cu animăluțul tău de suflet.

De data aceasta ți-au pregătit câteva suprize:
– Dresorii Romulus Toma și Szőcs György vor ține o demonstație de dresaj canin, după care va urma o sesiune gratuită cu cei prezenți.
Carmen Lupea va oferi doritorilor o sesiune de toaletaj canin, iar suma simbolică strânsă se va adăuga la fondurile adunate în urma evenimentului.
– Ca de obicei, PetPortrait.ro îți va dărui fotografii cu patrupezii tăi într-o ambiață plăcută și călduroasă.
– Continuând tradiția, vei avea din nou oportunitatea de a dona mâncare, jucării și alte lucrușoare folositoare patrupezilor nevoiași. Organizatorii vor avea grijă să ajungă în mâini bune, de data asta la Asociația Save & Smile din Târgu Mureș.

 

Tu, cel/a cu pisică, nu te lăsa intimidat de pozele apărute până acum cu oceanul de câini prezenți la eveniment! Este loc destul și pentru feline și oricum, n-ar fi prima oară când o pisică pășește cu grație în incinta cafenelei. 🐈

112 Coffee & Co. = Pup-up Café – la cafea cu iubitorii de animale 🙂 

Post a Comment