17 Jun, Monday
0° C
TOP

Suspended Coffee / Cafea în așteptare

Cineva a avut curajul să facă asta și la noi în țară și iată că 10 orașe s-au înscris deja ! Mințile deschise acceptă provocările !

Iată ce este Suspended coffee : simplu-o cafea plătită de un client și consumată de altul. Tradiția, născută în cafenelele din Napoli, oferă posibilitatea clienților să plătească în avans una sau mai multe cafele, fără să le consume iar clientul care nu își permite o cafea poate întreba ulterior dacă există vreo “cafea în așteptare” putând astfel să se bucure de o băutură caldă fără a fi nevoit să plătească pentru aceasta. În Italia și Bulgaria generozitatea s-a văzut repede, asta chiar și în ciuda economiei dificile. În Bulgaria, mișcarea altruistă a stâns peste 26.000 fani pe o pagina de Facebook și deja peste 300 localuri care stâng cafelele plătite și le oferă altor clienți. Cea mai mare parte a localurilor folosesc “metoda borcanului”: fiecare capac/dop pus echivalează cu o cafea disponibilă. Altele afișează pe un geam/perete bonurile cumpărate de client.

Fă parte din Suspended Coffee România ! Susținători ai !

Ce te costă? Nimic ! Îți încurajezi clienții să facă ziua mai bună altora printr-un gest necondiționat ! Îți crești nivelul de fapte bune din local ! Getlokal te susține până-n pânzele albe:stickere, afişe şi inserţii cu mecanismul pentru meniu, pe care ţi le aduc cât de curând. În LISTA SUSPENDED COFFEE ROMÂNIA își vei avea locul ! De promovare vei avea parte, prin toate uneltele online–Facebook, bannere, newsletter, articole plus pentru a te încuraja, Getlokal îți oferă gratuit publicitate pe www.getlokal.ro timp de 6 luni – detalii, de la ei, în curând.

Te bagi ? Îți deschizi și tu mintea în și pentru Mureș ? Ei au avut curajul și nu regretă !!
Dacă da, aici sunt cei cărora trebuie să te adresezi :
=> pentru întrebări generale (publicitate/vânzări/presă/parteneriate):
+40 723 68 78 58 / mihai (at) getlokal (dot) com
=> pentru întrebari legate de listarea companiilor:
+359 2 805 1500 / info (at) getlokal (dot) com
=> iar aici ai totul despre campanie !
Crește-n România !

 

 

Post a Comment