Târgu Mureş
30 May, Thursday
13° C
TOP

American Night

Astăzi vă propun încă o mică escapadă de câteva ore, departe de gălăgia orașului… aș putea spune chiar deasupra gălăgiei orașului. Mai trebuie să precizez că vorbesc despre o escapadă pe stil american.

Surprise, surprise, este vorba despre American Nighteveniment ce va avea loc sâmbătă 30.05.2015.

Pregătiți-vă de o seară care va debuta cu un foc de tabără mare, așa cum se poate vedea numai în filmele americane, o „sesiune” de înfulecare de bezele rumenite la foc, toate această atmosferă fiind întreținută de trupa Soul Trap. Toate acestea vor începe în jurul orei 20:00.

Seara va continua, de la orele 22:00, cu vizionarea filmului Forrest Gump sub clar de lună și de stele.

Demn de menționat este faptul că toate acestea au fost organizate de liceeni membrii ai Interact Club Tîrgu-Mureș „Renașterea”, cu sprijin financiar din partea YouthBank Tîrgu-Mureșprogram implementat la rândul său de o echipă de liceeni tîrgumureșeni. Așadar, acest eveniment vă este oferit exclusiv prin truda unor liceeni dedicați.

Intrarea este liberă, tot ce trebuie să faceți este să vă aduceți o păturică și multă voie bună. De restul se vor ocupa organizatorii.

Locația evenimentului este la Platoul Cornești, pe pajiștea cu belvedere asupra orașului, chiar lângă șinele ferate ale trenulețului Thomas.

Pentru mine va fi modul ideal de a-mi petrece sâmbăta seara. Ne vedem acolo…da? 

 

Post a Comment