Târgu Mureş
17 Jun, Monday
17° C
TOP

Artisti Mureseni

Cine a fost pe Facebook anul trecut(aka înainte de rev) a văzut că am promovat nişte clipuri muzicale ale unor artişti mureşeni.

Creativitatea şi originalitatea ţin de atitudine. Voi mă ştiţi un mare “fan” al trupelor de coveruri….  nu că am ceva personal cu careva dar pur şi simplu ăla e karaoke mai de bună calitate.  Prestatorul de servicii vocal-instrumentale nu trebuie să-şi stoarcă creierii să facă artă ci doar să reîncălzească ciorba făcută de alţii. Un bănuţ de-o bere vine….

E pe lângă oamenii ăştia sunt cei care crează. Cei care îşi bat capul să transimtă sentimente…. trăiri. Normal că atunci când creezi din multe multe multe încercări doar câteva sunt bune de nivel înalt. Dar ca să poţi face artă pe lângă talent mai trebuie şi multă muncă, multe încercări… unele reuşite altele mai puţin.

Unul din cei mai talentaţi oameni din mureş (dup[ mintea mea) e Marius cunoscut ca Instrumentu’. Eu îl ştiu din generală pentru că am fost colegi de clasă în generală. Dar habar n-am avut că are înclinaţii muzicale şi mai ales că el compune decât prin liceu prin clasa a 11a când am aflat că avea o trupă de hip hop. Nu mai ştiu cum se numea dar oricum… mare om mare caracter. Acum deja compune  negative pentru foarte mulţi artişti din ţară şi din ce zice îşi va deschide si studio.

Ideea e că sunt convins că mai există şi alţi oameni talentaţi pe la noi prin oraş , judeţ. Poate aveţi idei, cunoştinţe …. că mă gândeam să-i descoperim şi să-i promovăm pe aici pe la noi. Poate poate o să mai auzim şi altceva în afara de aceleaşi oldies (queen, acdc, rolling stones)cântate de diverşi după talent si pricepere.

Vizi de la Andarcavar a scos o piesă proprie acum cateva zile.

Mai jos e Gheoo cu Instrumentu’ pe negativ.

 

Poza luată de aici

Comments (4)

Post a Comment