Târgu Mureş
25 Jun, Tuesday
22° C
TOP

Magazinele Auchan își schimbă programul de funcționare

Auchan păstrează amplitudinea orară mare pentru clienți, dar ia măsuri pentru ca personalul propriu să poată ajunge la domiciliu până la ora 22:00, în contextul Ordonanței Militare nr. 2

Hipermarketurile și supermarketurile Auchan vor fi deschise pentru clienți, începând din data de 23 martie 2020, într-un program zilnic, de luni până duminică, de la 08:00 la 21:00.

„Pentru că suntem o companie responsabilă, din respect pentru angajații și colaboratorii noștri, am decis să închidem cu o oră mai devreme, astfel încât aceștia să ajungă la familiile lor până la ora 22:00, în contextul noilor recomandări și prevederi impuse de Ordonanța Militară nr. 2. Astfel, noul program de funcționare al magazinelor Auchan devine 08:00-21:00 de luni până duminică, acesta rămânând foarte extins pentru clienți – 13 ore pe zi. Invităm românii să adopte și ei acest program responsabil și mai precaut de cumpărături și să se informeze cu regularitate de pe www.auchan.ro, unde pot consulta și toate măsurile din planul extins de protecție pe care Auchan le-a pus în aplicare în ultimele săptămâni pentru clienți și colaboratori”

a declarat Tiberiu Dănețiu, director marketing Auchan Retail România.

Totodată, începând de astăzi, 24 martie 2020, tot pentru a se conforma mai bine recomandărilor Ordonanței Militare nr. 2, Auchan suspendă transportul gratuit maxi-taxi pentru clienți pe toate rutele, cu excepția orașelor în care acest serviciu este asigurat de către regia publică locală de transport, caz în care nu vor exista modificări.

Potrivit companiei, aceste modificări vin în completarea măsurilor de siguranță deja implementate în magazinele Auchan, prin care se prioritizează siguranța angajaților și a clienților.

Vezi detaliile pentru fiecare magazin, aici.

Stay home, stay safe! 🙂

Sursă: romania.auchan.ro

Post a Comment