Târgu Mureş
19 Jul, Friday
32° C
TOP

Testarea COVID-19 la Tg. Mureș, prin Centrul Medical GALENUS

Centrul Medical Galenus intră în prima linie în lupta împotriva marelui inamic global!

Un nou parteneriat, noi posibilități pentru pacienții clinicii

Conducerea centrului medical GALENUS anunță finalizarea cu succes a parteneriatului cu Laboratoarele medicale BORRELIA CENTRUM, în vederea efectuărilor de teste pentru identificarea COVID-19, în primă fază, dar și a multor alte testări specializate, necesare doctorilor pentru emiterea anumitor diagnostice.

Începând cu 14.04.2020, au făcut primele recoltări, care urmează a pleca spre Laboratoarele BORRELIA CENTRUM. S-au luat toate măsurile de siguranță impuse și nu numai.

Măsuri de siguranță sporite

Au început prin a separa circuitul de recoltare în vederea testării, ținând cont și de aspecte ce țin de încasarea serviciilor, echiparea personalului medical, instruirea pacienților. Au stabilit un program redus de recoltare 10:00-12:00 pentru a putea organiza sterilizarea, logistica și colectarea și retransmiterea rezultatelor.

În condițiile în care capacitatea de testare este limitată, implicând și consumabilele necesare efecturării acestor recoltări/testări, dar și în vederea respectării măsurilor de siguranță impuse, se vor accepta doar pacienții cu programare anterioară, la numărul 0365-915, cazuri excepționale făcându-se doar la indicația unui medic specialist.

Tipuri de testări și timpi medii de răspuns

De reținut: timpii propuși de comunicare a rezultatelor pot să fie influențați de mulți factori independenți de voința și capacitatea centrului medical, sau al personalului și partenerilor acestora.
Aici găsești tipurile de testări ce se pot efectua în laboratoarele BORRELIA CENTRUM și timpii estimativi de prelucrare și comunicare:

  • circuit separat de restul analizelor, analize NOI: nCov IgG/IgM (test rapid pentru COVID-19) – 130 lei
    • timp mediu rezultat: 48 ore, pe email
  • circuit separat de restul analizelor, analize NOI: Anti SARS-CoV-2 Elisa IgA – 180 lei
    • timp mediu rezultat: 72 ore, pe email
  • circuit separat de restul analizelor, analize NOI: Anti SARS-CoV-2 Elisa IgG – 170 lei
    • timp mediu rezultat: 72 ore, pe email

Centrul Medical Galenus ți-a venit în ajutor. Fă-ți programarea la numărul 0365-915 și #staysafe #staynegative ! 

Post a Comment