Târgu Mureş
30 May, Thursday
13° C
TOP

Avanpremiera specială „Casa Gucci” a adunat vedetele la Cineplexx

O seară cu sonor și mult zumzet de vedete!

Seara la Cineplexx a început cu pași grăbiți pe un covor roșu, un pahar de șampanie și multe celebrități mondene nerăbdătoate, ca și noi, să vadă noul film adus pe marile ecrane ale cinematografului. 🙂

Mult anticipat și apreciat de criticii de specialitate, filmul „Casa Gucci/ House of Gucci” cu Lady Gaga, Al Pacino si Adam Driver, a ajuns în sfârșit pe marile ecrane din țară, în avanpremieră de, joi, 25 noiembrie 2021.

Numeroase personalități din showbizul românesc și industria fashion, dar și creatori de conținut din spațiul online au ales să descopere povestea din spatele celebrului brand Gucci, odată cu avanpremiera tematică de joi seara, de la Cineplexx Băneasa.

Printre vedetele care s-au bucurat să vadă filmul joi se numără: Andreea Raicu, Andreea Antonescu, Anca Serea și Adriana Sînă, Dan Cruceru și Cristina Pocora, Mirela Vescan, Dana Savuică și Cerasela Rogen. Lansarea filmului la Cineplexx a fost anunțată pe rețelele de socializare prin participarea câtorva dintre cele mai populare figuri din online ca:  Denisa Toma, Ana Petcu, Alex Trif, Cristina Cesima, Vlada Avornic, Maria Copilău, Irina Saucă sau Mihai Beldie.

„Casa Gucci” este inspirat din povestea șocantă și adevărată a familiei din spatele imperiului modei italian. Când Patrizia Reggiani (Lady Gaga), o străină cu un început umil, ajunge prin căsătorie parte din familia Gucci, ambiția ei nestăpânită începe să dezvăluie moștenirea familiei și declanșează o spirală riscantă de trădare, decadență, răzbunare și în cele din urmă…crimă.

Filmul poate fi urmarit în cinematografele din toată țara și în rețeaua de multiplexuri Cineplexx – Băneasa, Titan, Sibiu, Satu Mare și la noi în oraș, la Cineplexx Shopping City.

Sincer vă recomandăm acest film! Veți vedea cum destinul unui imperiu care a supraviețuit multor generații va avea un final… mult prea dramatic.  

Post a Comment