Târgu Mureş
25 Jun, Tuesday
21° C
TOP
casa gucci

Casa Gucci + alte 2 premiere la Cineplexx Târgu-Mureș!

Începând de astăzi, Cineplexx ne aduce mult-așteptatul film Casa Gucci în regia lui Ridley Scott, dar și o comedie horror și o animație.

CASA GUCCI ( N15 )

PREMIERA: 26 noiembrie

VERSIUNI DISPONIBILE: 2D subtitrat în limba română

GEN: Drama, Thriller, Crima

DISTRIBUȚIE: Adam Driver, Jared Leto, Lady Gaga, Madalina Ghenea, Jeremy Irons, Al Pacino

SINOPSIS

Întins pe trei decenii pline cu dragoste, trădare, decadență, răzbunare, și, în final, crimă, House of Gucci ne arată ce poate însemna un nume și cât de departe va merge o familie pentru a rămâne în control.

PROGRAM: 

2D SUBTITRAT ÎN LIMBA ROMÂNĂ

ENCANTO ( AG )

PREMIERA: 26 noiembrie

VERSIUNI DISPONIBILE: 3D dublat în limba română, 3D subtitrat în limba română, 2D dublat în limba română, 3D dublat în limba maghiară

GEN: Animatie

DISTRIBUȚIE: John Leguizamo, Charise Castro Smith, Jessica Darrow, Stephanie Beatriz, María Cecilia Botero, Diane Guerrero

SINOPSIS

Mirabel, o fată din Columbia, se confruntă cu frustrarea de a fi singurul membru al familiei sale care nu posedă puteri magice.

Acțiunea are loc într-un sat magic din Columbia și prezintă familia Madrigal, în care fiecare membru are propriile sale daruri, cum ar fi schimbarea formei, creșterea plantelor sau super-forța. Chiar și casa este fermecată, dansând în ritmul vieții de zi cu zi. Însă Mirabel este singura din familia ei care nu are puteri speciale.

PROGRAM: 

3D DUBLAT ÎN LIMBA ROMÂNĂ

3D DUBLAT ÎN LIMBA MAGHIARĂ

RESIDENT EVIL: BUN VENIT ÎN RACCOON CITY ( N15 )

PREMIERA: 26 noiembrie

VERSIUNI DISPONIBILE: 2D subtitrat în limba română, 2D subtitrat în limba româna Dolby Atmos

GEN: Comedie, Drama

DISTRIBUȚIE: Hannah John-Kamen, Kaya Scodelario, Neal McDonough, Tom Hopper, Robbie Amell

SINOPSIS

Cândva prosper și gazdă a gigantului farmaceutic Umbrella Corporation, Raccoon City este acum un orășel oarecare, îmbătrânit și prăfuit. O dată plecată, compania a lăsat o moștenire monstruoasă. Când răul dă pe-afară și începe să bântuie străzile, viețile localnicilor se schimbă dramatic, iar câțiva supraviețuitori trebuie să afle ce a lăsat în urmă Umbrella dacă vor să mai prindă răsăritul.

PROGRAM: 

2D SUBTITRAT ÎN LIMBA ROMÂNĂ

PROMOȚIE FAMILY PACK

Timpul petrecut cu familia este de neprețuit, iar când vrei să organizezi o activitate la fel de plăcută pentru cei mici cât și pentru părinți, nu e nimic mai potrivit decât o ieșire la cinema. De aceea, ne-am gândit să adaugăm plus valoare experienței de familie la cinema și punem la dispoziție mai multe pachete promoționale cu prețuri speciale pentru familii la animațiile din program. 

Bucură-te de film și de prețurile speciale cu oricare Family Pack potrivit pentru tine și ai tăi. 

Pachetele Family Pack 2-3-4 persoane sunt disponibile doar la casele de bilete, sunt valabile pentru filmele de animație (2D și 3D) și implică prezența a cel puțin un copil. Promoția nu se aplică la avanpremiere. 

Post a Comment