Târgu Mureş
30 Nov, Thursday
-2° C
TOP

Awake3: Ziua 3

După ce ieri am ajuns pe domeniul Teleki dis-de-dimineață pentru a participa la workshop-urile Feed Your Mind, am revenit la castel în jur de ora 19.00 pentru a fi încântată de artiștii zilei 3 de festival.

La scena principală programul a fost deschis de Mork, urmați de The Mono Jacks și De Staat. Toate show-urile au ținut publicul în priză pe ritmuri rapide dar noi ne-am îndreptat către scena The Wire unde inițial l-am ascultat pe NotSoCommonDJ și mai apoi pe DJ DOX, cel din urmă ne-a ținut în priză pe ritmurile mixate ale anilor 90. Lângă scena The Wire se afla Shisha Lounge așa că preț de o oră ne-am relaxat la o shisha cu aromă de măr.

După sesiunea de shisha ne-am îndreptat către stand-urile cu mâncare în căutarea burger-ului perfect pe care l-am găsit la Grand Pan D’or și a unor fructe de mare pe care le-am luat de la The Godfather.

Aproape de miezul nopții ne-am făcut drum către scena principală, The Cube, unde urma să înceapă show-ul exclusiv creat pentru festivalul Awake; și ce mai show! Proiectul DIOSA, construit în jurul unui caracter fictiv și al dirijoarei Simona Strungaru, este reprezentat de muzică electronică și simfonica cu influențe dance. Spectacolul de la Awake a fost cel mai interesant și captivant pe care după părerea mea l-a văzut festivalul până acum. Un rând de aplauze binemeritat atât pentru organizatori dar mai ales pentru Diosa.

Ziua 3 de festival s-a încheiat pe ritmurile Netsky care s-au asigurat că oferă un show corespunzător de final de zi numărul 3.

Post a Comment