Târgu Mureş
15 Jul, Monday
29° C
TOP

Awake: Feed Your Mind

În cea de a treia zi de Awake Festival m-am trezit dis de dimineață pentru a lua parte la activitățile din cadrul secțiunii Feed Your Mind. Am început ziua corespunzător la o cafea cu organizatorii unde am discutat despre festival, ceea ce poți face în cadrul festivalului și programul celei de a treia zile. Cei din organizare au răspuns la câteva întrebări pe care unii curioși le aveau despre festival și totodată au cerut păreri din partea publicului despre ce le place anul acesta la festival.

După sesiunea cu organizatorii, pentru că nu toți awakerii se treziseră cu succes după prima cafea, a urmat o sesiune despre specialitățile de cafea prezentată de Hot Pipes din Cluj-Napoca. La final, publicul a pus întrebări pe domeniu și a avut parte de o sesiune practică de preparare a cafelei și modelare a laptelui.

A urmat un workshop pe tema Healthy Media Habits unde Andra Imbrea, editor al site-ului economic și de afaceri Wall-street Journal, ne-a prezentat metodele de a te feri de fake news, un fenomen care a derivat din presa can-can și care a acaparat piața românească în ultimii ani.

Andrei Ruse, scriitor și editor, a vorbit despre ceea ce trebuie să facem dar și ce nu trebuie să facem în crowdfunding. A folosit ca exemplu propria editură, Hyperliteratura, pentru a crea o listă cu lucruri pe care trebuie să le bifăm atunci când dorim să strângem bani pentru o cauză sau pentru un proiect anume. La ora 17.00, Andrei a avut în cadrul Forrest Lounge o sesiune de lectură și autografe pentru cartea sa Despre tristețea femeilor frumoase. Dacă nu ați reușit să-l vedeți la Awake, mai aveți o șansă să-l întâlniți duminică, 18 august, de la ora 16.00 la Bastionul Măcelarilor (fosta cafenea a Teatrului 74) din Cetatea Medievală unde va avea loc lansarea cărții.

Workshop-urile au continuat la Feed Your Mind până la ora 19.00 când a început show-ul de improvizație Impro Show. Temele sesiunilor au fost despre sustenabilitate, tiparele comportamentale, funcțiile de conducere în rândul tinerilor, fotografie.

În paralele cu sesiunile Feed Your Mind au avut loc activitățile din cadrul Chill and Thrill care au însemnat citit în aer liber, lasertag, paintball, zorbing, zorb football, tir cu arcul, jocuri de societate, pilates, yoga, teatru și cinema sub podul Castelului Teleki.

Pe scurt, nu ai cum să te plictisești la Awake nici pe timpul zilei. Și dacă în final nu ai chef de niciun fel de activitate prezentată mai sus, poți pur și simplu să te relaxezi într-un hamac agățat la umbră între doi copaci.

Post a Comment