Târgu Mureş
25 Apr, Thursday
9° C
TOP

Festivalul Luminii 2012

Festivalul luminii s-a amânat din cauza condiţiilor meteo! O să revenim cu o nouă dată

 

Ne învârtim într-o lume mult prea ocupată, în care de cele mai multe ori nu avem timp de noi, să ne bucurăm și de lucrurile mărunte din viața noastră, de acele mici detalii care ne fac în final oameni. Poate pentru unii, oameni simpli, dar cu ambiții și vise. Și chiar dacă adesea uităm să spunem nu, iată un motiv pentru care puteți spune da!

Ce motiv? Festivalul Luminii!

Festivalul Luminii, aflat la a 4-a ediție e un altfel de festival. Făcut de oameni simpli, dar plini de ambiție și vise. Este un festival ce-și propune să redescoperim împreună, timp de 2 ore, și frumusețea lucrurilor mărunte. Expoziție de pictură și fotografie. Jonglerii cu foc. Cântece la chitară. Și multe, multe gulguțe cu lumânări. O altfel de atmosferă! O deconectare de la agitația de zi cu zi. Fără facebook, like-uri, commenturi, fără nimic ce ține de online!

Sâmbătă, 19 mai 2012, de la ora 21:30 până la 23:30, sunteți așteptați la Platoul Cornești să redescoperim împreună frumusețea lucrurilor mărunte! (în caz de vreme nefavorabilă, ploaie și/sau vânt, festivalul se amână!)

Alte informații despre festival puteți găsi și pe site-ul oficial, adică: aici, sau pe pagina de facebook!

Eveniment organizat de Centrul Local al Organizației Naționale “Cercetașii României”

Post a Comment