Târgu Mureş
25 Apr, Thursday
9° C
TOP

Blog Fotbal Twitter Online Web 2.0 Meet ! #mures

No acuma în caz că n-aţi aflat aici la Tg Mureş organizăm un mega Meet de oameni din Online.  Idee născută de ceva vreme şi acum incercăm să o punem în aplicare.

Întâlnirea va fi pe 25-26 iunie.

Oficial ne întâlnim ca să jucăm fotbal.  Practic vrem să punem şi mureşul pe Harta Blogosferei.

În principiu oricine are tangenţă cu Online-ul este binevenit. Dar să anunţaţi înainte la Bogdan Anghelina până pe 23 Iunie.

Cazare nu putem rezolva pentru toată lumea , deşi ne-ar place. Dar ştim suficiente locuri ieftine şi în funcţie de ce condiţii doriţi cred că se poate rezolva de pe la 40-50 de lei pe noapte.

Fotbal se va juca doar duminica, sâmbăta e pentru plajă, relaxare, beri , vizitat oraşul, cunosut oameni.

În rest nu sunt taxe de înscriere, nu ne interesează apartenenţa politică sau religia. Echipele la fotbal vor fi random pentru că aşa ne-am gândit că o sa fie cel mai frumos să ne socializăm.

În cazul în care sunt doritori care vor sa se implice în organizare , Persoane Fizice sau Companii, daţi-mi de veste pe contact[at]outinmures.ro . Mai avem chestii de rezolvat si tot timpul e nevoie de mana de ajutor. Anuntul e pentru cei din Mureş pentru restu Bogdan Anghelina.

 

Partenerii Evenimentului sunt Hotel Concrete, Restaurant Atrium, Club Apollo, Cheșa Turism, Hotel Concordia și Peninsula.ro, Hotel Continental, Pensiunea Cristina ,

Pentru lista de oameni , invitaţii şi alte lucruri asemenea apelaţi cu încredere la Bogdan Anghelina.

Pe mine mă găsiţi şi la telefon 0746822315 sau pe Facebook şi dacă nu daţi de mine Vorbiţi cu mâna mea dreaptă(de fapt e un fel de stânga)

Mircea aka leneşu

Post a Comment