17 Jun, Monday
0° C
TOP

The Office – Clubul Presei , Guest Post by Runia

Colega Runia după vreo două saptămâni a reuşit să-şi adune laudele si osanalele si a scris despre Office. Nu că nu mi-ar place acolo , dar la cum a scris ea aproape aş avea impresia că-i mai bună Berea decât la Rieder sau că sunt chefuri mai faine decat in jazz, sau concerte extraordinare. După mine nu excelează la nici un punct dar per total e probabil unul din puţinele locuri foarte faine din oraş.

Office Club – Clubul Presei (str. Bolyai nr.18) –  din centru, urci pe str. Bolyai, cea de lângă Hotel Concordia, ajungi în vârful dealului, treci de farmacie şi faci dreapta.

Clubul Presei e de departe unul dintre favoritele mele şi un loc pe care după ce îl frecventezi de mai multe ori, îl poţi numi acasă. Nu e foarte mare ca spaţiu, lucru care-i măreşte farmecul şi poate deveni aglomerat în week-end, de aceea e bine să rezervaţi mese, mai ales în week-end, la telefonul  0265 212 125. Rezervarea e gratis şi intrarea e liberă, chiar şi atunci când sunt concerte. Dintre trupele care vin aici să concerteze sunt Orion, Andărcavăr Bend şi Hijack. Le recomand pe toate, atmosfera e minunată de fiecare dată, lumea cântă împreună cu ei şi n-ai cum să nu recunoşti melodiile, artiştii cântând coveruri celebre.

Lunea, în schimb, e dedicată karaoke-lui. Piesele pe care le puteţi cânta nu sunt foarte multe, dar sunt alese foarte bine, aşa că cei cu talent muzical se pot exprima liber, la fel şi cei care n-au fost atât de înzestraţi de la natură :P. În timpul zilei, puteţi sta la o cafea liniştiţi, un lucru de apreciat e şi muzica în surdină şi de fiecare dată bună. Şi se întâmplă chiar să-ţi placă aşa de mult încât să întrebi la bar cine cântă :P.

Locaţie: 5 E foarte aproape de centrul oraşului, urci pe Bolyai şi ai ajuns. Clubul e situat la subsol iar locuri de parcare se găsesc pe străduţa adiacentă, nu e greu de găsit loc de parcare, poate doar pe la orele de vârf.

Aspect: 4 Arată bine înăuntru, într-un capăt sunt expuse radiouri vechi şi maşini de scris. Pe pereţi din cărămidă găseşti tablouri cu persoane celebre şi influente de-a lungul vremii, de la Che Guevara, Carlos Santana până la Einstein. Motivul pentru care nu ia nota maximă e baia. Care e situată afară şi nu e într-una din cele mai excelente stări. Nu spun că mi-e groază să merg în direcţia aia, pentru că e mereu curat, dar aspectul poate fi mult îmbunătăţit. Mergeţi acolo şi veţi şti de ce.

Servicii: 5 Oamenii de acolo sunt foarte prietenoşi şi foarte ok, ai impresia că fac parte dintr-o familie şi asta face ca servirea să fie foarte promptă.

Ambianţa: 5 Atmosfera e foarte foarte faină, mai ales când sunt concerte şi karaoke. Oamenii fac diferenţa. Karaoke e în fiecare luni de la ora 21.00 şi concertele sunt mai ales în week-end, când Clubul Presei se umple.

Preţ: 4 Asta e nota dată din perspectiva unui student, aşa că pentru un salariat, percepţia e probabil alta. Dar au preţuri foarte bune la promoţiile de bere la halbă, pentru cine e amator.

Impresia generală: 5. E locul unde eu mă distrez cel mai bine, locul unde mă simt ca acasă, unde oamenii, atât clienţii, cât şi personalul sunt foarte de treabă şi unde revin mereu cu plăcere.

Aşa ca mulţumim frumos Irina şi asteptăm şi ale review-uri.

Acuma cine-i de acord cu Runia? dar cu mine? sunt sau nu sunt cam mari notele?

Comments (12)

 • Bine ai venit Runia! Singura chestie care ma deranjeaza in Office e fumul de tigara. Acolo ma sufoc incet si sigur.Dar pentru concertele care au loc acolo,si atmosfera, sunt in stare sa indur asta 🙂

  reply
 • Anca, știu, aia e o problemă cam peste tot. Dacă știi niște localuri fără, zi-mi să încerc 🙂

  reply
 • Fara nu exista 🙁

  reply
 • I knew it, totusi, pentru o poveste la un ceai, fara fum, incearca la Kashmir, vizavi de Petru Maior, au o camera pentru nefumatori. Si se simte diferenta.

  reply
 • Dar macar sa lucreze un pic la aerisire aia, nu pot? :))

  reply
 • Octav

  🙂

  reply
 • mihai

  Se pare ca in cateva saptamani problema cu fumul va fi eliminata, iar locatia va avea un facelift de bun gust. Gradina se va amenaja in acelasi stil…hmmm, de bun augur!

  reply
 • Iubesc locul asta. Si-mi asum meritul de-a fi facut-o si pe Runia sa-i placa mai mult decat in mod normal. 😀

  reply
  • Io am zis ca oamenii fac diferenta 😛 Si tu, in special, si mai stiu cativa 😛

   reply

Post a Comment