Târgu Mureş
15 Jul, Monday
32° C
TOP

Bridge Grill, localul suspendat din Tg Mureş

Am frecventat  în utlima vreme Bridge Grill, şi mă trezesc abia acum, că pot să fac un review al localului.

Pentru cei nefamiliarizaţi, Grill-ul e încorporat hotelului Business, înainte de intrare în Corunca, aşa că nu aveţi nevoie de Rovigneta. Localul e suspendat deasupra şoselei, şi e o senzaţie destul de interesantă, la masă fiind aşezat, să priveşti maşinile cum circulă pe sub tine.

Motivul nr unu pentru care mă duc eu regulat acolo, este că e foarte aproape de Tudor. Mă urc în maşină şi fac 3 minute. Apoi preţurile sunt mai mult decât acceptabile: o cafea lungă e 3,5 lei, iar un suc e 5 lei, dar gramajul e 0,5l nu 250 ml, cum găseşti în majoritatea localurilor. Ce nu am băut încă, şi nu pot să dau un preţ e berea, dar am să mă interesez şi am să revin cu un update :).

Interiorul nu e fascinant. Sunt scaune de plastic, fixe, chestie care poate fi incomodă, dar totul se reduce la adaptabilitate. Uneori e frig, pentru că e foooarte mare spaţiul, dar nu înspăimântător de frig (chestia cu frigul e subiectivă, pentru că eu fac parte din categioria acelor oameni care au o sensibilitate acută la temperaturi scăzute). Există o masă de biliard, pentru ieşirile la bere, care se combină foarte bine cu jocul de biliard. Tarfiul nu îl cunosc, dar mă interesez.

Au şi un meniu cu mâncare, şi chiar foarte bună. Meniul lor seamănă cu un meniu tip fast food, dar au şi supe (inclusiv de burtă), salate şi pizza (una dintre cele mai reuşite, după părerea mea, din oraş).

E un localul unde nu poţi să strici exagerat de mulţi bani şi au avantajul că e deschis până spre 2 dimineaţa, aşa că nu te supui riscului să fi dat afară la miezul nopţii.

Sunt şi două televizoare, unde pot fi urmărite meciuri, sau orice altceva, la inţelegere cu personalul. Şi apropo de personal, este format din câteva doamne foarte drăguţe. În Tudor nu ies nicăieri cu mai multă plăcere decât la Grill, aşa că eu vă recomand cu încredere, o ieşire, fie ea şi de curiozitate.

PS: simt că aşa reclamă i-am facut, de parcă ar fi al meu local, dar nu e. Deşi nu m-aş supăra 🙂

Nu am făcut poze, dar am descoperit că au site, pe care îl puteţi accesa aici.

Am să mai ajung la Grill, curând, şi am să fac un album de poze pe fb :). Dacă ajungeţi acolo, şi vreţi să mâncaţi, vă recomand Crispy Bridge, un deliciu 🙂

PS: poza e luată de aici.

Update: am aflat că halba de bere Ciuc e 3,5 lei şi o oră la masa de biliard e 18 lei.

Am pus si câteva poze pe facebook.  

Comments (9)

 • pat

  e un local foarte kitchos. e bun de urmarit meciuri si cam atat. pacat, se putea face ceva foarte interesant acolo cu ceva mai mult efort

  reply
 • Vineri ati fost la Grill ? intreb doar de curiozitate, pentru ca in tot localul eram noi + inca doua domnisoare cu un laptop. Foarte pustiu, dar iti da o senzatie de bine ca mananci intr-un loc suspendat. Eu am ales Crispi Bridge – 9 lei ( un fel de crispi strips de la KFC ) + o portie de cartofi prajiti + o apa ( nu mai tin minte cat au fost astea) dar totalul a fost de 17 lei, in concluzie, dupa cum ai zis sunt preturi ok.

  reply
   • mihai

    cat costa alea crispy bridge? ca daca mi-e pofta ma duc si dau o tura :))…. ca eu cam asa fac la toate articolele de outinmures care nu-s scrise de mine :)) ma duc si incerc si eu

    reply
 • Este si wireless gratis 😀

  reply

Post a Comment