Târgu Mureş
20 May, Monday
16° C
TOP

Prima provocare: Eu vegetarian

În caz că nu ştiţi săptămâna asta voi fi vegetarian. Mă rog, Lacto Vegetarian dar oricum. Eu voi aborda aceast  stil de viaţă pentru o săptămână din perspectiva iubitorului de animale. Nu-mi pasă să fiu sănătos dar mi-e milă de porcii şi puii omorâţi ca să-mi fie mie bune aripioarele la KFC si mici pe grătar.

Mă aştept să-mi fie greu, să-mi fie foame non stop şi î mă aştept să mă îngraş. şi-aşa ajunsesem pe la 91 de kile de la 96 cât aveam în decembrie.

Am pregătit cartofi, ouă , o să mănânc cartofi prăjiţi până pleznesc , am numărul de natura vision, dulceaţă găsim. Cafeaua e vegetariană….laptele e ok.

Sper să trec cu bine de această săptămână şi stay Tunned  pe Facebook că vă ţin la curent cu ce mănânc şi beau toată ziua.

PS: dacă vroia cineva să facă mişto de mine cu adevărat mă punea să nu mănânc pâine o săptămână…. asta era imposibil de făcut :).

 

 

Comments (5)

 • Daca o sa mannci numai cartofi pai sigur o sa te ingrasi. Sa manaci fara carne nu insemna sa mananici cartofi prajiti cu cartofi prajiti, sunt foarte multe feluri de mancare fara carne si cu mult gust 🙂

  reply
   • Corect. “Organismul iti cere ce are nevoie trebuie doar sa stii sa-l asculti” 🙂

    reply
 • Shininq

  Cea mai buna leguma tot carnea ramane.

  reply

Post a Comment