Târgu Mureş
25 Apr, Thursday
9° C
TOP

Campania colecteaza selectiv

Evident aceasta postare se refera  la copiii de 9-10 ani iar printre cititorii nostri am putut observa ca exista doar cu mintea si sufletul. Dar am alte curiozităţi şi am zis să o dau cotită.

De principiu Ecorom Amblaje e ceva companie care printre altele  se ocupă cu reciclarea selectivă iar acum de toamnă au o campanie cu autobuz care se plimbă prin ţară şi în care copiii de 9-10 ani se pot juca super fain şi învăţa lucruri despre colectarea selectivă a deşeurilor. Campania se numeşte Laboratul Verde al Reciclării. V-aş fi pus şi un filmuleţ de prezentare dar conţine politicieni şi nu am vrea să fim acuzaţi că facem campanie electorala cuiva când de fapt aici e doar anticampanie împotriva tuturor.

Ideea e ca mâine pe 20 noiembrie la ora 10.30  Laboratorul Verde va fi în Tg Mureş la Gimnaziul Alexandru Ioan Cuza pe strada Bărăganului nr 2b.  Acum vine şi întrebarea mea… Asta e şcoala 8 din Unirii?

În altă ordine de idei fiind o campanie pentru o copii o susţinem şi dorim să vă anunţăm că şi alţi bloggeri locali se pot implica detaliile le găsiţi la chinezu.

Post a Comment