Târgu Mureş
25 Apr, Thursday
10° C
TOP

Campanii umanitare de Crăciun şi nu numai.

Aşa cum ştim, de regulă, în fiecare an, în preajma Crăciunului, apar campanii de ajutoare a celor nevoiaşi. Noi cei de la Outinmures am fost contactaţi şi rugaţi să promovăm câteva campanii aflate în desfăşurare şi bineînţeles că am primit bucuroşi. Astfel:

Campania IKEA are ca scop să doneaze 1 euro către UNICEF şi Salvaţi Copiii, care pentru fiecare jucărie cumpărată până pe 24.12. Detalii aici iar cateva modele de jucării găsiţi aici.

Campania Prieteni UNICEF este în derulare şi prin aceasta, UNICEF caută donatori lunari din rândul celor care au card la BRD(oamenii completează un formular prin care lunar li se ia din cont ce suma vor ei, dar minimul e de 5 lei) Demarat acum o luna doar în Bucureşti, programul a avut un super succes şi de puţin timp a început şi în Constanţa şi Cluj.

Ultima campanie prezentată este doar de luare la cunoştinţă şi promovată pentru a arăta că se poate. Campania se numeşte  “Hai la scoală” (fostul Viitorul Copiilor începe la scoală) şi este o campanie de promovare a unor modele pozitive de copii rromi care au reuşit în viaţă  nerenunţând la şcoală. Pe www.scoala.sustineunicef.ro  vor exista noi pagini de conţinut cu testimoniale de la profesori, doctori&co de etnie rromă, un material foarte emoţionant, care vrea să sensibilizeze populaţia.

Dacă vă interesează, accesaţi site-urile şi vedeţi despre ce este vorba. Poate astfel de promovări mai sensibilizează publicul şi aşa încet, încetişor, intrăm cu toţii în atmosfera magică a Crăciunului.

Comments (3)

 • Macar de Craciun sa se faca. In timpul anului sint foarte putine

  reply
 • mihai

  daca tot n-avem zapada….

  reply
 • Dintre toate acestea, ne axam pe incurajarea plantarii copacilor pentru ca ne dorim ca fiecare persoana sa aiba “copacul sau“.

  reply

Post a Comment