Târgu Mureş
24 Apr, Wednesday
17° C
TOP

Ce-i mai bun din Moldova….

Eu prin 2010 am fost la Chişinău cu ceva treabă. Vreau să vă spun că este de departe unul dintre cele mai bune locuri de vacanţă mai ales dacă eşti tânăr.  E atât de iefin , de fain, sunt fete foarte frumoase şi alcool de calitate. Partea mai grea e să ai nişte prieteni localnici care să te însoţească… nu de alta dar pe acolo s-au inventat racheţii 😛

Dar pe lângă partea asta mai e brandul Moldovei , pralinele Bucuria. Vă spun sincer că n-aţi putut crede că există atâtea sortimente de bomboane de ciocolată… aşa cum avem Eldi şi Timko în mureş  , aşa au ei peste tot magazine Bucuria. Şi sunt atât de bune… dacă mergi în Moldova şi vii fără Bucuria…. poţi să-ţi iei adio de la prieteni.

Partea bună e că sâmbătă 17 decembrie se deschide Moldova Shop în Mureş Mall aşa că toată lumea o să înţeleagă ce tot povestesc eu pe aici. Partea proastă e că eu voi fi la Braşov… dar rog eu pe careva să dea o geană.

Pe lângă bomboane Bucuria, zicea domnul Marius că vor avea şi vinuri Moldoveneşti gen Cricova şi sucuri naturale Orhei-Vit singurele produse despre care ştiu eu că sunt Koşer. Adică le pot consuma şi evreii foarte stricţi în religia lor.Ah şi cică sunt 100% naturale fără e-uri doar fruct şi sirop dacă e cazul….

Super  magazin dar oare nişte carne Halal nu aduc?

Comments (10)

 • paula

  Si eu am fost in Moldova si Bucuria ruleazaaa. No, asta e o veste buna cu deschisul magazinului. NU sunt in oras in 17, dar cand ma intorc a o gramada de facut (cinema city, magazinul din Mures Mall; norocul face ca voi si in concediu si o sa am timp)

  reply
 • Prima sunt acolo :)))

  reply
 • Andreea

  pe asta cu carnea halal nu te-ai putut abtine sa nu o pui, eh? 😛

  reply
 • Moldova Shop

  Va asteptam cu mare drag!

  reply
 • Sa vina Cociolata!

  reply
 • Housy

  Branduse, Clepsidre, Dorinte si alte Folclor-uri la orizont !!! yey !!!! veniiiiiiiiiiim……

  reply
 • Vlad

  Dar si preturile sper ca vor ramane la nivelul celor din Republica Moldova.
  Ca altfel, mai bine fac inca o excursie in Chisinau.

  P.S.: Mihai, decat niste prieteni localnici, mai bine niste prietene localnice!

  reply
 • Vlad

  Pana la urma a fost cineva pe acolo?
  Care sunt preturile?
  Sau ramane un mister…

  reply
   • Moldova Shop

    Mihai,

    in vitrina noastra gasesti 30 de sortimente de ciocolate, 8 feluri de dropsuri, 10 sortimente de sucuri naturale, coniac si vin. Te asteptam sa te convingi si tu!

    reply

Post a Comment