Târgu Mureş
19 Jun, Wednesday
26° C
TOP

Caravana City Food – Hot Dog Secuiesc

Astăzi, cei de la Hot Dog Secuiesc ne prezintă cel mai delicios și proaspăt preparat, hot dog-ul, care se poate mânca în cadrul Caravanei City Food în perioada 15-17 septembrie în Cetatea Medievală din Târgu-Mureș.

OiM:  De unde ideea acestei afaceri?

HDS: Ideea de a porni afacerea ne-a venit anul trecut din dorința de a oferi o alternativă de calitate celor cărora le place street food-ul, însă o asociază cu atributele de nesănătos, dăunător sănătății și dubios în privința calității.

Doi dintre fondatorii companiei sunt printre inițiatorii proiectului “Ozosep” din București, care este un târg gastro-cultural lunar cu produse din zona Harghita, Covasna și Mureș și ca o afacere paralelă ne-am gândit să promoveze aceste produse de calitate superioară și prin folosirea lor ca materii prime într-o mică afacere de street food.

OiM: De ce hot dog?

HDS: Am ales să reinventăm un preparat binecunoscut de toată lumea, hotdogul, și să il preparăm cu ingrediente de calitate, proaspete și de încredere. Cu un cârnat special, preparat după rețetă proprie într-o manufactură mică din zonă și cu ingrediente alese am reușit să realizăm un hotdog cu gust aparte care “creează dependență” asa cum spun mulți dintre clienții noștri. 😊

Deoarece toate ingredientele sunt naturale și proaspete, recomandăm cu inima împăcată hotdogul secuiesc și pentru cei mai exigenți clienți, inclusiv pentru copii și mămici. În curând dorim să ne extindem oferta cu alte preparate delicioase, păstrând aceleași principii ca și până acum.

OiM: Cât de greu este sa pornești o astfel de afacere?

HDS: Nu pot să spun că a fost greu. Pe lângă micile provocări de natură administrativă, cea mai mare provocare pe care am întâmpinat-o a fost aprecierea cantităților necesare, deoarece la noi totul este proaspăt. Politica noastră este de a închide mai degrabă mai repede pe motiv că nu mai avem ingrediente decât să renunțăm la calitate. La acest capitol nu facem compromisuri.

OiM: Ce planuri de viitor aveți?

HDS: Pe viitor dorim să fim prezenți la cât mai multe evenimente frumoase dar să deschidem și câteva puncte fixe.

 

Sursa foto: https://www.facebook.com/szekelyhotdog

Post a Comment