Târgu Mureş
23 Feb, Friday
11° C
TOP

Caravana City Food – Manufactura de Brânză

Yam, yam, yam!! E bună oricând, pe aproape orice și cât mai multă! 😀 

Azi vă prezentăm : Manufactura de Brânză!

OiM: De unde ideea acestei afaceri?

MB: Ideea s-a născut din zbaterile pentru supraviețuire. Să produci doar materie primă în România înseamnă să te lupți zilnic cu probleme esențiale și să te dezvolți foarte lent.

OiM:  De ce brânză?

MB: Brânza maturată oferă multiple avantaje, care desigur sunt și legate de multiple condiții. Oferă un plus de valoare față de materia primă, dar pentru acel plus se depune un efort semnificativ. Totodată, și cred că asta a și fost cel mai atrăgător: devine depozitabil laptele, schimbându-i consistența din lichid în solid. Evident, și depozitarea impune niște condiții, nu chiar simple, dar odată prezente, rezultatele sunt pe măsură.

OiM:  Aveti vreo specialitate?

MB: Cred că brânza maturată cu chilli și ciocolată este cea mai interesantă dintre specialitățiile noastre.

OiM: Cat de greu este sa pornesti o astfel de afacere?

MB: Cam de 10 ori mai greu decât producția de lapte materie primă. Implică mai multă muncă, dedicație, răbdare, un plus de risc, și o porție bună de pasiune, pentru gust!

OiM: Ce planuri de viitor aveti?

MB: Să producem cea mai bună brânză maturată din România! Cred că e bine să tinzi departe, pentru că oricare din treptele de până acolo, reprezintă deja un pas înainte. Practic astfel nu te oprești niciodată și devi mai bun.

Poftă bunăăă…!! 😀

Sursa foto: https://www.facebook.com/manufacturadebranza/

Post a Comment