Târgu Mureş
18 Jun, Tuesday
24° C
TOP

Ce vrei să te faci când vei fi mare ?!

Toți avem o dorință de-o viață ! De mici știam ce vrem să fim când vom crește mari- fie cântărețe, pompieri, doctori, bucătari, Batman, oaspete, balerină, actori sau directori la o mare, mare bancă !

Cu toții știm că se apropie bacalaureatul. Acel pas din viață care te ajută, odată ce-l depășești cu brio, să-ți alegi un drum în viață, unul decisiv sau măcar orientativ. Tot ce se petrece până la acest pas este doar așa…”un ac în carul cu fân”.

Târguri de facultăți s-au tot organizat, ei venind în sprijinul tău, te ajută să te decizi, să îți dai seama, așa vag, cam ce se caută la noi în țară. Bineînțeles, anul acesta un anumit domeniu este în vogă, să spun așa, anul viitor va fi altul și așa mai departe. Ce alegi? unde te duci mai departe? oare dacă faci facultatea X vei avea un loc de muncă după absolvire? vei avea un salariu decent sau unul mare, așa cum ți l-ai dori defapt? te vei simți împlinit în plan profesional? vei avea și viață personală pe langă cea de angajat?

Da, multe întrebări la care îți vei da chiar tu răspunsul peste mulți sau, poate, puțini ani; depinde de norocul și truda fiecăruia, nu? 😉

Ai aici – http://www.msnbc.msn.com-april.us/id/img.jpg – o pictogramă cu cele mai bine plătite job-uri din America! Frumoase sume, nu? Găndiți-vă la noi cam cum ar arăta o astfel de pictogramă ! Care crezi că sunt cele mai bine plătite job-uri la noi în țară ?!

Te-ai gândit până acum ce vrei să te faci când vei fi mare?

(eu sunt pe drumul cel bun în a-mi realiza dorința din copilărie) :p

Comments (4)

  • mihai

    eu am vrut sa ma fac un fel de arafat dar nu sa schimb 10% din sistem ci sa schimb intreaga lume. se pune?

    reply
  • Mircea

    Eu am vrut sa ma fac bucatar, dar am ajuns sa fac chestii profi pe gratis :-(. :-))

    reply

Post a Comment