Târgu Mureş
30 May, Thursday
13° C
TOP

Cinemateca TIFF te invită la „Elle”

Sâmbătă, 25 februarie de la ora 19:00 la Cinema Arta, va avea loc o proiecție specială în cadrul Cinematecii TIFF, un proiect gândit ca o continuare a Festivalului Internațional de Film Transilvania pe parcursul anului. Suntem invitați cu toții la un thriller psihologic care a a făcut ravagii în mod special pentru prestația Isabellei Huppert, supranumită Meryl Streep franceză, care a fost nominalizată anul acesta la Oscar pentru rol, o raritate de altfel ca un actor într-un film străin să obțină această distincție. Binemeritat a și câștigat titlul de cea mai bună actriță în rol principal la Globurile de Aur, iar filmul – Cel mai bun film străin.

Elle”, în regia lui Paul Verhoeven (cunoscut pentru „Basic Instinct”, „Robocop” sau „Total Recall”), a cărui acțiune se petrece integral în Paris, o urmărește pe Michele, o femeie de carieră împlinită care intră într-un joc de-a șoarecele și pisica cu un bărbat necunoscut care a violat-o. E un joc straniu și incitant, un joc care poate degenera în orice moment.

Cum se observă și din descriere, filmul nu este recomandat minorilor, însă îl recomand cu drag celor care doresc să vadă un film diferit într-o seară de weekend.

Pe imdb sau rotten tomatoes puteți vedea castingul complet și diverse recenzii.

Biletele se pot achiziționa online.

Post a Comment