Târgu Mureş
23 Feb, Friday
10° C
TOP

Programul Sziget 2017, tot mai bogat

  1. Tocmai ce-a fost anunțată a treia rundă de artiști de renume care vor concerta la Sziget 2017, iar noi deja suntem atât de încântați încât nu mai avem răbdare până în luna august! Va fi gicantic, va fi spectaculos: 50 de locații în cadrul festivalului, în care, pe lângă concertele artiștilor tăi favoriți, vei putea participa la spectacole de circ contemporan, artă, dans și multe altele.

Dar hai să ne întoarcem la artiștii abia anunțați. Care sunt aceștia?

Începem cu alt-J, trio-ul indie britanic, care de la primul lor album, An Awesome Wave, continuă să uimească prin sound-ul lor aparte. În vara acestui an vor lansa albumul Relaxer, iar piesa 3WW este deja un hit.

Continuăm cu Rudimental live, o altă trupă din Arhipelag care promite să facă un show absolut electrizant pe ritmuri de drum ‘n’ bass.

George Ezra se va potrivi perfect în peisajul Budapestei. Get it?

Nu în ultimul rând, trebuie să îți spunem și despre frații noștrii nebuni bosnieci, Dubioza Kolektiv. Vin în fiecare an prin România în cel puțin un concert, dar nu ne putem sătura de ei. Au o energie absolut debordantă.

Noi ți-am spus ‘decât’ despre patru artiști aici, însă programul e EXTREM de bogat. Nu suntem în stare să-l acoperim integral, dar te încurajăm să intri aici pentru a-l putea explora în amănunt.

Ne mai auzim în viitorul apropiat cu noi vești despre Sziget 2017! 🙂

TICKET INFO

FB event

Photo credits: Rockstar Photographers

Post a Comment