Târgu Mureş
23 Apr, Tuesday
15° C
TOP

Club Zone la Old City

Booon booon boooon… având în vedere că a odată cu Boboteaza şi sfântul Ioan iarna e cam gata şi toată lumea aşteaptă primăvara să revenim şi noi la activităţi mai normale.

Eu nu ştiu exact cine-i Mircea Zara şi cu ce se ocupă şi de ce e aşa de ce chiar aşa de fain dacă vine în club dar se pare că merge doar în localurile cool sau foarte cool. Ţin minte că a mai fost o dată în Mureş şi vineri,11 ianuarie, va fi din nou în Old City. Asta înseamnă că momentan Old City e pe val… e cea mai hot locaţie din urbea noastră. Intrarea e liberă ca deobicei dar rezervările se fac din timp şi cel mai probabil pe mâine nu vor mai fi.

Din ce-am citit de pe net , Club Zone e singura emisiune de clubbing din România şi se difuzează în fiecare vineri de la ora 23 iar Mircea Zara e un prezentatorul emisiunii. Sper să fie foarte fain vineri ca să arătăm României că Tg Mureş-ul e unul din cele mai faine oraşe în materie de distracţie.

Eu cam atât vă pot spune  dar ştiu că voi aveţi mai multe spus. Întrebarea mea e următoarea: dacă Club Zone e emisiune de clubbing şi old city e pub , nu ar fi mai corect ca ediţia de vineri să se numească PUB zone? :))

Comments (2)

  • old city numa pub nu e 🙂

    reply

Post a Comment