Târgu Mureş
25 Jun, Tuesday
21° C
TOP

Digi WiFi – Hotspoturi wireless în Tg Mures

Tot am vrut să vă zic dar evident că am uitat până astăzi când am citit un articol pe muresnews.

Nu ştiu dacă aţi observat dar în oraş e plin de reţele wifi cu denumirea “DIGI_2.4”. eeee chestia e acelea sunt disponibile pentru oricine e abonat la RDS. sunt accesibile de pe orice tip de mobile device cu placă wireless şi funcţionează chiar ok. Singurul lucru pe care trebuie să-l faceţi e să mergeţi la digicare.rcs-rds.ro  si şă vă activaţi contul online în caz că nu aveţi deja cont. Pe lângă crearea de usere si parole pentru wi-fi vă puteţi plăti facturile şi aveţi customer care.

Treaba e că e destul de tricky făcută interfaţa şi ca să vă puteţi face cot de Digi Wifi trebuie să daţi click pe săgeţica aia mică unde scrieţi un user şi o parola după bunul plac :D.

După care cu acel user şi parolă vă conectaţi de oriunde pe orice hotspot. În cazul în care nu aveţi cont digi puteţi să activaţi un fel de demo mode care funcţionează o oră pe zi sau ceva asemănător. Partea cea mai bună e că 50 şi ceva de hotspoturi sunt outdoor în parcuri sau locuri unde iese lumea la aer ceea ce face posibil să ieşiţi să munciţi în iarbă afară la soare , la primăvară, cu laptopul şi să aveţi o conexiune bună de net.

A folosit careva digi wifi în afară de mine? eu la casa mureşeană în Tudor m-am conectat prima dată….

Comments (3)

  • Mihai

    De ceva luni bune folosesc 🙂

    reply
  • Wict

    din cate am observat in lista de pe siteul lor sunt mai mult prin spitale, benzinarii si mai putin in locuri unde merge lume cu telefoane sau laptopuri! dar e si aia de bine …

    reply

Post a Comment