Târgu Mureş
12 Apr, Friday
17° C
TOP

Reguli de comportament in societate

despre bărbaţii cu sâni în loc de coaie

Am deosebita plăcere să cunosc tot felul de oameni. Bărbaţi, femei şi ceva între arată ca bărbaţii dar se poarte ca pizducele inocente.  Despre categoria a treia am chef să vă povestesc azi.

Ştiţi bărbaţii ăia frechezuiţi? arnajaţi? plini de sentimente care trebuie comunicate în minim 300 de cuvinte alambicate? cei care au inventat iubire şi viaţa …. pentru care lumea nu mai are mistere.   lumea? ca pieptul lor epilat şi dezgolit pe care îl admiră pizdulicile depresate.  Na, despre ăştia  vorbesc. Cred că cel mai bun exemplu este Cătălin Botezatu, el e prototipul inculţilor care au inventat mersul pe jos, al bărbaţilor care plâng şi suferă ca nişte gagici.

La prima vedere pentru un ochi neantrenat ar putea crede că de fapt ăştia sunt metrosexualii. Nu vă lăsaţi păcăliţi… deşi unii susţin că şi bărbaţii plâng câteodată , bărbaţii adevăraţi nu plâng. Pe ăştia îi puteţi observa cât sunt de proşti deobicei prin postări lungi pe facebook sau bloguri care nu au aliniate sau semne de punctuaţie pentru un efect maxim de derutare.  Vor să pară inteligenţi şi ei nu citează pe alţii , ei inventează lucruri alambicate ilogice. au nevoie de 500 de cuvinte ca să se plângă că prietena lor e curvă şi proastă. :)) remember Bote? când plângea dupa Bianca?

Dar momentul de apogeu e întotdeauna când sunt bolnavi sau suferă vreo decepţie. Ştim cu toţii , inclusiv prietena mea, că  bărbaţii rezistă greu la boală sau durere. eeee pentru Cătălini orice boală sau suferinţă sufletească se simte înzecit. Orice şut în fund se simte ca o locomotivă la 100 km/h, orice ceartă cu iubita e apocalisa şi încetării existenţei acestei lumi.

Dar ei sunt frumoşi, aranjaţi, macho. Până la prima palmă când încep să plângă ca nişte fete mari… în rest merg la sală, la salon, au pantalonii strânşi pe fund şi cămaşa mulată. Niciodată părul scurt sau chei.

Cine vine cu exemple? voi sunteţi anonimi …. eu nu-mi permit să dau nume :)).


Vezi mai multe din Comedie, Umor romanesc pe 220.ro

 

Comments (14)

 • mariuca

  Calin Ignat :))) saracul sufera non stop, nu stiu cum mai rezista

  reply
  • myhaella

   Nu stiu cum, si mai ales de ce, toti targumuresenii il au pe Calin pe FB, dar cand am citit despre postarile lungi pe FB, primul care mi-a venit in minte a fost el :)))

   reply
 • ioana

  ha ha, l-ai descris perfect pe Calin Ignat aici.

  reply
 • What

  asta da post de copil prost si agramat, felicitari! bine ca ai un site de stiri unde faci posturi ca o copila de 13 ani pe facebook!

  reply
 • defapt rostul la postarea asta ii sa te lauzi tu ca ai prietena

  reply
  • simona

   :)) bine spus !!

   reply
 • Eu91

  dar multa importanta isi mai da acest Catalin cu postarile lui de 100 de pagini..despre orice are cate ceva de comentat,in fiecare zi i se intampla ceva si ne impartaseste noua pe facebook (de parca ne-ar interesa)

  reply
 • lavinia

  hahaha :))) true! Calin Ignat e cel descris, cu subinteles ;))

  reply
 • yoyo

  Mai Mihai mai…cred ca ar trebui sa folosesti un alt limbaj in scrierile tale.Nu spun ca ce e scris nu e adevarat doar ca mi-as dori atunci cand citesc ceva pe outinmures sa fie ceva placut, funny, scris la un alt nivel…nu tot cu acelasi limbaj de cartier.Chiar cred ca poti mai mult de atat…iar in legatura cu articolul tau ai perfecta dreptate…sunt niste femei in adancul lor insa nimeni si nimic nu o sa ii schimbe niciodata in bine :)))

  reply

Post a Comment