Târgu Mureş
19 Jul, Friday
32° C
TOP

Clubul Black Lord

Pentru că ar fi trebuit să scriu de ceva vreme despre Black Lord că tot îi promovăm…. deşi nu sunt convins că merită.

Dacă nu ştiţi unde este… pe strada Insulei lângă Hipodrom.  Nu mai e în restaurantul hotelului ci s-a făcut o construcţie separată pentru el,se intră direct din stradă.

Aşa ca idee ar avea potenţial să devină un super loc… departe de oraş, izolat , mare, monobloc. E o hala destul de mare cu un bar pe mijloc si un fel de scenă deasupra.  Dar pe sistemul născut talent şi murit speranţă ca design e un fel de cămin cultural , kitchos , fără niciun Dumnezeu.  Un sunet absolut “deosebit” emis din 4 boxe …. şi cam atât. Personalul din câte am văzut  e personalul din fostul Club Apollo.  Preţuri să zicem normale…

Problema principală ar fi că din când în când se inundă , se înfundă buda şi numai cu cizme de pescar te mai poţi pişa decent iar apa ajunge până în sala la bar.

În schimb dacă ar fi investit banii în sunet şi nu draperii kitchoase  şi în loc de rahaturile alea de canapele de discotecă din Sărmaş ar fi făcut doar pe perete nişte mese înguste şi ar fi făcut acolo o sală de concerte live ar fi dat clasă la tot ce înseamnă club în mureş . Vinde frate tot… lasă buda, barul şi scena ,  cumpără sunet şi fă concerte. singurul loc din oraş unde ai putea fără prbleme să aduci DJ, formaţii de muzică rock alternativ, hip hop orice şi să încapă lejer mai mult de 200 de persoane.

Întrebarea mea e următoarea: de ce ar merge orice om normal până acolo ? absolut nimic nu-i ca lumea… unde mai pui că din când în când se infundă buda şi numai cu barca mai ajungi la Baie…

poze din club sunt cateva la noi pe FB de mai demult.

Post a Comment