Târgu Mureş
30 May, Thursday
13° C
TOP

Dezvoltare personală și timp în familie: Co Place 2 Years Event

Co Place este deja în Târgu Mureș de doi ani, astfel ne invită la aniversarea lor de doi ani! Cum ne-au obișnuit cei de la Co Place ne propun un weekend de dezvoltare personală și timp cu cei dragi. Începând de vineri 2 iulie, ora 17:00 până duminică 4 iulie ora 22:00.

Din fericire evenimentul se desfășoară în aer liber, la Uzina Foto și este dedicat întregii familii.  Sunt concepute zone atât pentru cei mici cât si pentru cei mai mari.

Sunt pregătite workshopuri și seminarii de dezvoltare personală și antreprenoriat. Vor fi atinse teme începând de la marketing digital, comunicare până la prezent. Mai mult zona de speaking se va desfășura în spațiu închis, pentru a fi pregătiți în ciuda condițiilor meteo.

În plus, special pentru copii sunt organizate ateliere interactive, sunt asigurate multe jocuri și activități.  În cele din urmă, Co Place a organizat o zonă cu standuri  – cu vânzare de produse și zone de informare.

Accesul este pe zi sau abonament pentru toate activitățile. Copiii sub 12 ani au intrare liberă. Biletele pot fi achizitionate online AICI sau la fața locului.

Ce ziceți ne întâlnim vineri după muncă pentru networking? Sărbătorim sâmbătă la workshopurile de dezvoltare personală sau mergem duminică cu familia? Cu mine vă întâlniți in cel puțin 2 zile.

După toate aceste vă las o recapitulare – de vineri 2 iulie până duminică 4 iulie sărbătorim aniversarea Co Place. Biletele se pot achiziționa pe zi sau abonament pentru weekend, online AICI sau direct la Uzina Foto.

Post a Comment