Târgu Mureş
18 Jun, Tuesday
21° C
TOP
Spectacolul Titanicul

Spectacolul de teatru interactiv „Titanicul” te așteaptă la Shopping City

Vara spectacolele au un grad mai mare de distracție iar când acestea au loc la Shopping City, sunt mult mai plăcute! 😀

Centrul comercial vă invită să vă bucurați de o experiență artistică inedită, care îmbină umorul cu imaginația și interactivitatea.

Sâmbătă, 3 iulie 2021, începând cu ora 15:00, sunteți așteptați la Shopping City care va fi gazda unui spectacolul de teatru în stil comics „Titanicul”, în zona galeriei comerciale. Adaptat după un fragment din povestirea cu nume omonim, scrisă de Florin Lăzărescu, spectacolul este dedicat aniversării a 75 de ani de existență a Universității de Arte Târgu Mureș.

Accesul la eveniment este gratuit.

Spectacolul „Titanicul” aminteşte de inocenţa pierdută a lumii contemporane, folosind o modalitate inedită de exprimare –  limbajul benzii desenate (comics). Spectacolul, regizat de Irina Moscu, prezintă o lume săracă, simplă, care aşteaptă întoarcerea acasă a unuia dintre fii, după doi ani petrecuţi în închisoare. În această lume, muzica de petrecere şi buna dispoziţie rămân modalități de a închide ochii în fața eșecului. Subiectele abordate de Florin nu sunt unele noi, însă spectatorul are parte de o adevărată experiență în adevăratul sens al cuvântului. Momentele de dramă sau comedie vor stârnesc hazul sau vă vor pune pe gânduri și vor oferi, cu siguranță, un adevărat spectacol.

Măsuri sporite de protecție în mall!

Shopping City controlează traficul respectând recomandările autorităților: masca de protecție este obligatoriu a fi purtată de către toți angajații și clienții, iar centrul comercial a implementat un sistem pentru verificarea temperaturii la intrare și asigură distanțarea socială de minimum 2 metri, pentru un shopping responsabil și în siguranță. De asemenea, centrul comercial garantează distanțarea prin asigurarea în medie a unui perimetru de 20 mp pentru o singură persoană, la nivel de centru comercial, mai ales pentru a evita crearea de aglomerări în zonele de trafic intens cum ar fi: lifturi, scări rulante, zonă food-court, cozi la bancomate, intrări în mall. Totodată, aerul din centrul comercial este filtrat și schimbat o dată la trei ore, asigurând astfel o purificare intensivă a spațiilor.

Shopping City este certificat internațional pentru măsurile de prevenție COVID-19.

Spectacolul ”Titanicul” te așteaptă cu ai lui actori iar Shopping City au ale sale magazine și oferte de sezon! 😉

Post a Comment