Târgu Mureş
23 Apr, Tuesday
17° C
TOP

Concert byron în Sufragerie

Se întâmplă nişte chestii ciudate în ultima vreme, iar eu scriu destul de puţin; nu ştiu dacă e de la căldură, dar sper să reuşesc să depăşesc zona asta de confort şi să revin la ritmul iniţial de posturi/săpt.

E abia marţi, dar am aflat că în acest sfârşit de săptămână, vom avea, din nou, mai multe evenimente, să avem de unde alege, cum să ne petrecem timpul liber.

Sâmbătă seara, în J’ai Bistrot, se anunţă mare concert mare, pentru fanii rock alternativ/progresiv. E vorba de trupa byron, care are un palmares relativ impresionant (verificaţi pag de fb). Concertul ce urmează a fi susţinut sâmbătă face parte din turneul de promovare al  DVD-ului Live Underground. Este vorba despre un concert unplugged susţinut de ei în salina de la Turda, în colaborare cu HBO România.

În categoria influenţe sunt menţionaţi  King Crimson (în perioada “Thrak”) până la Peter Gabriel, David Bowie, Tori Amos sau Porcupine Tree.

Prea multe detalii nu are rost să vă ofer. Dacă v-am stârnit interesul şi vreţi să ascultaţi muzică bună, sâmbătă în J’ai Bistrot aveţi această oportunitate.

Concertul începe la ora 21.00, preţul de intrare este de 15 lei, iar atmosfera sunt sigură că va fi la cote înalte.

Celor de la byron le ofer să aibă un concert cât mai bun, iar vouă distracţie plăcută 🙂

Comments (1)

  • Anca

    De abia astept sa merg!!! De un an ii astept sa revina la Targu Mures!!! :)))

    reply

Post a Comment