Târgu Mureş
16 Jul, Tuesday
37° C
TOP

Despre Bier Zone Fest

Vă spun sincer că am plecat de acasă cu aparatul foto cu gândul să surprind încă o ţigănie de festival popular organizat întru satisfacerea poporului incult si sărac al oraşului.  Recunosc că am prejudecăţi când vine vorba de festivaluri …. dar asta e.

Surpriza imensă a fost când am nimerit într-un ditai cortul civilizat, cu mese , cu multe locuri de servit, cu scena, cu instalaţie de sunet…. Pur şi simplu nu-mi venea să cred că se întâmplă în Mureş un eveniment civilizat.  Berea e bună indiferent cine ce zice…. un pahar de bere nefiltrată e un jeton – Aaaa se cumpără jetoane şi totul se plăteşte cu jetoane , 1 jeton = 4 lei –  mici cam scumpi  3 jetoane 4 mici cu paine si mustar.

Nici n-am ajuns bine şi a şi început concertul  …. prima piesă – Să te gândeşti din când în când la mine a cam surprins pe toată lumea care se aştepta la un fel preludiu, introducere dar oamenii au cuplat destul de repede şi s-a trecut mai departe.  Au fost piese destul de cunoscute din repertoriul Trupelor prin care a trecut Leo Iorga dar au fost şi multe din repertoriul Internaţional… aşa am auzit şi Sweet Home Alabama şi altele. Momentul culminant a fost când solistul a coborât în faţa scenei şi i-a provocat pe spectatori să cânte. Super super atmosfera….

În  rest pot să vă spun că indiferent de vreme se poate sta civilizat acolo, publicul poate sta fix lângă scena să fie la 2 m de artişti, sunetul este impecabil şi după mine …. de departe cea mai civilizată chestie care a fost pe la noi prin oraş. atâta sper să fie mai multă lume azi la Pasărea Colibri decât au fost ieri… Bonus – Se poate vedea şi finala champions League.

Poze pe FB

Comments (2)

  • Nucu

    Scump domne’, scump…la modul cel mai serios este extrem de discutabila modalitatea asta cu jetoane, iti limiteaza alegerile. Adica, ori bere la 4 lei, ori la 8 lei ! Si calea de mijloc? 2 carnati + cartofi prajiti = 20 de lei … Atmosfera civilizata dar , totusi, cam scump pentru un cort cu mese de parastas si formatii istorice. In fine..gusturi.

    reply

Post a Comment