Târgu Mureş
21 Jul, Sunday
20° C
TOP

Concert Viţa de Vie în Gallery The Pub

Cu mândrie constat că, în ultima perioadă, aproximativ săptămânal, avem în Tîrgu Mureş, câte un concert de proporţii.

Dacă săptămâna trecută, cei din Old City Pub, au mizat(şi câştigat), pe Mihai Mărgineanu, e rândul celor de la Gallery The Pub să “dea lovitura” cu un concert de zile mari. Astfel că vinerea aceasta, în 2 martie, începând cu ora 23.30, vor susţine un recital, prevăd eu incendiar, nimeni alţii decât membrii trupei Viţa de Vie (mă indoiesc că va incepe la fix, mai jos prezint şi dovezi). Am impresia că va fi incendiar, pentru că solistul Adi Desport este, în viziunea mea, un show-man, care nu ţine cont de nici un fel de îngrădiri, aici cu referire la interviul arhi-ulta-giga cunoscut, luat acestuia de către o simpatică domnişoară, care a primit, din nou părere strict personală, ce a meritat.

Am descoperit că cei de la Viţa de Vie au mai multe concerte, astfel că, dacă nu puteţi să ajungeţi la 23.30 în Gallery The Pub, îi mai găsiţi la Regin ,tot vineri 2 martie, de la ora 22.00 (nu ştiu cum o să susţină ei un concert, îşi vor strânge aparatura  şi se vor deplasa 30 de km într-o oră jumătate), în Club After Drak. Aici doresc sa vin cu o mică  menţiune şi anume faptul că biletul de intrare la Reghin, va fi 20 de lei. Dacă programul nu vă permite să participaţi la nici unul dintre cele două show-uri, mai aveţi o ultimă şansă, sâmbătă 3 martie, în Cluj, concertul fiind suţinut în Euphoria Music Hall.

Pentru rezervări, în Gallery The Pub, puteţi suna la nr de telefon 0726 684 444. Sper să se audă în tot oraşul “Basul şi cu toba mare“.

 

Post a Comment