Târgu Mureş
19 Jul, Friday
33° C
TOP

Martisor cu Mihai Margineanu

V-am explicat deja cat de super meserias a fost concertul de sambata din Old City. Partea tristă că nu a fost nici ieftin nici foarte mult loc. Şi sunt convins că mulţi şi-ar fi dorit să-l vadă. A fost poate cel mai bun concert live pe care eu l-am văzut…. în mureş.

Dar am o veste bună pentru voi: de mărţişor se organizează în Bucureşti un super concert cu Mihai Mărgineanu şi Banda lui iar concertul va fi transmis live 3D pe site-ul www.live3d.ro .Astfel o să-l puteţi vedea pe Mărgineanu din confortul fotoliului dumneavoastră de acasă. Accesul la concert costă 1euro + tva. Cei care cumpara un cod de acces primesc in exclusivitate “Lupanarul din Fanar”  si sansa să câştige o excursie la schi în Austria.

Noi oferim 10 coduri de acces pentru 10 persoane care ne spun într-un comentariu aici sau pe facebook ce reprezintă mărţişorul pentru ei.  mesajele voastre le primim pana pe 1 martie ora 12. Codurile le dăm la primii 10 care răspund…. până la ora 12 mâine.

Cine vrea la concert la Margineanu?

 

PS: Pentru a vedea in 3D aveti nevoie de ochelari pentru imagini stereoscopice, din aceia simpli, cu lentile colorate in rosu si cyan (se gasesc la librarie).

 

Comments (3)

 • Ce înseamnă mărțișorul pentru mine ? Ei bine…

  O altă ocazie ca noi bărbații să ne golim buzunarele iar în timpul școlii/liceului/facultății e chiar mai rău fiindcă ajungi să simți că ai “obligația” de a oferi un mărțișor tuturor femeilor care te înconjoară.

  Îmi permit să spun că mărțișorul este un fel de ziua îndrăgosțiților (dragobete pentru cei americanizați) însă mai stilat. Prin intermediul unui obiect bărbații le arătă (sau le trag un apropo subtil) femeilor că sunt interesați de ele, că sunt atrași de ele sau că le respectă undeva peste linia de normal. Să dai mărțișor tuturor femeilor care te înconjoară e cel mai greșit lucru însă o facem, și o facem din rușine.

  Întregul articol pentru cei interesați: http://bogdananghelina.ro/martisoare-sau-rahaturi-ieftine/2010/02/

  reply
 • nimic

  reply
 • Iulia

  nu pot sa pun ca inseamna ceva…dar e o zi draguta 😀

  reply

Post a Comment