Târgu Mureş
28 Sep, Thursday
15° C
TOP

CONECTACT 2017

Pe lângă Studio Festival, care se întâmplă pe durata întregii săptămâni (20-26 noiembrie) la Teatrul Studio, se mai anunță un festival de teatru cel puțin la fel de interesant, de data aceasta la instituția culturală de referință a orașului.

Teatrul Național Tîrgu Mureș împreună cu Fabulamundi. Playwriting Europe, anunță cea de a VI-a ediție a Festivalului de Teatru CONECTACT, ce va avea loc în perioada 24-26 noiembrie 2017, la Tîrgu Mureș.

CONECTACT 2017 își propune să aducă în vizor spectacole din cele mai diverse, cu un accent puternic pe teatrul tânăr și dramaturgia contemporană, precum și spectacole de dans contemporan.

Programul din acest an al CONECTACT cuprinde o premieră absolută (TATĂL MEU, PREOTUL de Gabriel Sandu, în regia Letei Popescu), un spectacol invitat din Serbia (Libertate: cel mai scump cuvânt capitalist, un spectacol de Maja Pelević și Olga Dimitrijević, BITEF TEATAR – Belgrad), GEN.EU un spectacol în regia Olgăi Macrinici și a lui Andi Gherghe, precum și trei spectacole lectură (Tsunami de Guillermo Heras, regia Rareș Budileanu, Ivan de Javier de Dios López, regia Oana Leahu, Pământ de cretă de Vanessa Monfort, în regia lui Andi Gherghe.

Spectacolele lectură vor fi urmate de discuții în prezența autorilor intrarea fiind gratuită, în limita locurilor disponibile!

Biletele se pot achiziționa online pe biletmaster.ro sau la casele de biletele ale Teatrului Național.

Vizionare plăcută! 😀

FB event

Post a Comment