Târgu Mureş
27 Nov, Saturday
1° C
TOP

Critical Mass – „În siguranță pe bicicletă!”

Primul marș al bicicliștilor tîrgumureșeni din acest an, Critical Mass, se apropie cu pași repezi! Sper sfârșitul lunii aprilie, pe 23.04, într-o zi duminică, în centrul orașului se vor organiza o serie de activități care au ca scop atragerea atenției asupra nevoii acute a unei infrastructuri reale destinate ciclismului, în orașul nostru.

Acest eveniment cu tradiție la noi în oraș, se va întâmpla pe fondul unor dezbateri ample la nivelul autorităților locale, avută cu ocazia adoptării proiectului de buget al municipiului Tîrgu-Mureș, în cadrul Consiliului Local. În consecință, sperăm ca această manifestație să aibă un impact pozitiv și mai mare decât până acum.

Organizatorii doresc ca prin acest eveniment să răspândească în spațiul public informații cu privire la suguranța cicliștilor în trafic:

Cu ocazia acestui eveniment dorim să atragem atenția asupra celor mai frecvente 10 cauze de accidente în care sunt implicați bicicliști. Pe lângă aceste informații dorim să împărtășim cu voi 20 motive PENTRU mersul pe bicicletă. Pe scurt: vom promova Siguranța în trafic și motivele pentru care este trendy ciclismul.

Activitățile se vor desfășura pe parcursul întregii zile și vor fi destinate tuturor categoriilor de vârstă. Sunteți așteptați în număr cât mai mare, pentru a se forma acea masă critică necesară pentru a forța schimbarea!

FB event

Post a Comment