Târgu Mureş
30 May, Thursday
15° C
TOP

Cum a fost la Bal Papiu 2011

Am scris despre faptul că urmează balul de la Papiu, iar acum trebuie să ştiţi şi cum a fost, dar am să vă las să aflaţi asta din prisma persoanei care m-a determinat să ajung şi eu la bal :).

“Am să vă mărturisesc că nu am mai participat la un bal al bobocilor de peste 6 ani de zile, nu aveam de gând să mă duc nici anul acesta, dar nu regret absolut deloc că am fost prezent la acest eveniment (chiar dacă a însemnat o noapte albă în mijlocul săptămânii).

Prima parte, organizată la Teatrul National, nu m-a atras în mod deosebit, motiv pentru care nici nu m-am prezentat. Ca fost papiist, eram oarecum la curent cu desfăşurarea evenimentelor de acolo. Pe mine m-a atras line-up-ul de la party-ul din Gallery Summer Club. Fiind un ascultător de hip-hop, să-i vezi în acelaşi loc pe cei de la CTC (Vlad Dobrescu, DOC şi Deliric 1), Cedry2k, Carbon plus DJ de serviciu Sauce şi FaiboX era ceva de nerefuzat.

Update by Mihai şi totuşi atmosfera de la teatru mi-a plăcut enorm. am râs , m-am distrat şi am filmat cum cânta toata sala Gashca mea

În Plus am pus şi vreo câteva poze facute de mine , pe Facebook(adică poze făcute prost că mai mult nu pot )

Aşadar ne-am prezentat la faţa locului în jurul orei 22, evident era o coadă uriaşă :), dar fiind persoane descurcăreţe, am reuşit să ne strecurăm înauntru şi am scăpat de aşteptarea enervantă din faţa clubului. După multe înghionteli şi împingeri am intrat şi am fost conduşi spre masa presei (era o masă normală, staţi liniştiţi, nimic special 🙂 ). Atmosfera era întreţinută de un DJ local, din câte am înţeles şi un MC a cărui singură grijă era să cheme toate fetele pe bar la dans. Adevărul este că muzica a fost foarte bună, toată lumea se simţea excelent, iar după vreo două cocktail-uri şi eu eram pătruns de energia locului. Aşa că ne-am zbenguit până în jurul orei 12 când frâiele petrecerii au fost preluate de DJ Sauce şi DJ FaiboX (sau Fabio, cum îi zicea domnul MC). Ritmul s-a schimbat puţin mergând spre hip-hop.

Cei de la CTC au intrat apoi furtunos în acţiune şi au ridicat publicul în aer. În general au cântat piese noi pentru promovarea albumelor lui DOC şi al lui Deliric, lansate recent. Însă au interpretat şi melodii mai vechi printre care Orice sau Interzis nefumătorilor. DOC s-a jucat puţin cu noi, iar Deliric ne-a arătat cât suntem de fraieri. Au fost multe alte piese însă şi lumea s-a simţit excelent, băieţii chiar au făcut spectacol! Pe final şi-au făcut apariţia Cedry2k şi Carbon care au interpretat câteva piese împreună. Stilul celor doi este puţin mai sumbru şi probabil nu a fost pe placul tuturor, mai ales în condiţiile în care lumea a venit la un bal. Energia lui Cedry2k pe scenă este absolut hipnotizantă, însa şi multă lume a intrat parcă în trasnă ascultându-l pe Cedrea cum cheamă poporul la revoluţie. Singurul moment slab al show-ului a fost Carbon din punctul meu de vedere. Live nu mi se pare un artist foarte bun, au fost însă şi câteva probleme cu microfoanele, toţi de pe scenă s-au plâns de asta.

Concertul băieţilor de la Facem Records s-a terminat în jurul orei 2:30, moment în care clubul a început să se golească. Am fi plecat şi noi mai repede, dacă una din gecile lăsate la “masa presei” nu ar fi fost plimbată prin tot clubul de către o persoană binevoitoare şi lăsată la intrare în partea opusă 🙂 . Per total a fost un spectacol reuşit, eu m-am simţit excelent, sper că şi voi.”

Mihai Roman

 

Comments (3)

 • am fost doar in cort, am ajuns dupa 12:30, special sa prind doar concertul facem records. Din pacate muzica de dinainte de concert a fost indoielnica, cei doi dj (sauce si faibo x) nefiind lasati sa puna ce muzica vor. Dar concertul CTC a fost tare, un pic cam scurt, publicul partial dubios, chiar ma mir ca cei de la Papiu i-au chemat. Si ma mir tare de tot ca i-au chemat pe Carbon si Cedry2k, chiar nu era public pentru ei. Cred ca la un moment dat, eram 10 oameni atenti la ce canta Cedry2k.

  reply
 • A fost unu dintre cele mai naspa baluri :))) nu stiu de ce e laudat atata. La teatru, excluzand partea cand publicul canta la karaoke deoarece concurentii erau pe langa, s-a cam plictisit … cel putin eu am avut cateva momente cand cascam cu ” pofta ” mai sa adorm…apoi in club, dj-ii au fost ok, muzica buna, lume multa etc etc…de cand au venit invitatii…in 10 minute lumea a cam disparut :)) organizarea a fost destul de penala….au tinut oamenii pana la 9:45 afara in fata cortului…tin sa precizez ca eu stateam acolo de pe la 9:10 si crede-ma ca era o canicula afara de -13 grade, de crapau pietrele. Prezentatorii balului au fost la inaltime, se vede ca-s profesionisti si poate deasta sala teatrului nu s-a golit in primele 20 de minute 🙂

  o parere sincera de la Mistocala 🙂

  off : Salutari lui Mihai !

  reply
  • mihai

   ma avem sisteme de valori diferite. mie mi-a placut 😀

   reply

Post a Comment