Târgu Mureş
21 May, Tuesday
27° C
TOP

Emisiuni Tv pe care le Urmăresc

Citeam azi noapte, spre dimineaţă chiar,  la Roxa Top 5 emisiuni preferate. Şi pentru că în acest weekend nu s-a întâmplat mare brânză m-am gândit să povestim despre emisiunile preferate.

1. Acuma cine mă cunoaşte ştie că îmi plac show-rile Gen X factor, Vocea României, dar urmăresc şi online tot ce înseamnă emisiuni de gen în SUA sau UK.  în plus am urmărit şi Megastar , Popstars si orice a mai fost în România. Aaa şi să nu uit de românii au talent.  dar astea la mine intră într-o singură emisiune …. la ce nu ma uit e gunoiul de dansez pentru mine care mi se pare o procărie  :).

2. Apropo Tv …. rar se întâmplă să ratez vreo emisiune şi oricum o vad pe net dacă o ratez.  e după mine una dintre cele mai bune emisiuni făcute în România.

3. România te iubesc cea mai bună emisiune de investigaţie. De departe… nu cred că am ratat vreun episod.

4. ar fi jurnalul de stiri de la Pro TV.  deaia că e de la 7 şi e singurul echilibrat politic.

5. intră orice altceva…. deobicei un HBO sau un AXN, digi Film sau National Geografic sau Discovery.

Contrar aşteptărilor nu prea am timp să mă uit la TV şi oricum în general mă scârbeşte ce văd. Duminica îmi place să lenevesc în pat şi să mă uit la TV deci cam prind Apropo TV şi România te iubesc. restul…. le văd mai mult Online … Ştirile rar le prind :).

Ah şi da… cred că dacă aş avea un singur post Tv şi ar fi Pro Tv-ul probabil ar fi suficient pentru mine.  :))

 

Voi la ce vă uitaţi?

Comments (2)

  • Daaaaa, la naiba, am uitat de Apropo TV!! Numa’ ca niciodata nu stiu cand ii, il prind noaptea in reluare cand Fishioru’ sforaie si pe mine ma uraste Ene… :))

    reply
  • Oana

    Vrei sa fii milionar sau emisiuni de pe Discovery sau ID cu crime ;)))

    reply

Post a Comment