18 Jun, Tuesday
0° C
TOP

Mai multe despre 11even (eleven)

După cum ştiţi, sper,   sunt ambasdor al minunatului eveniment 11even.ro 11 evenimente in 11 orase fiecare cu 11 speakeri. Ambasador online  binenţeles în comunitatea mureşeană.

Iar cum mai sunt 4 zile până la eveniment  mă gândeam că ar fi bine să vă reamintesc de el.  Deşi oarecum este un eveniment naţional şi chiar internaţional cea mai importantă parte pentru noi va fi ceea ce se va întâmpla la nivel local. Unde 11 oameni ne vor spune 11 poveşti de succes. Dar nu orice fel de succes ci cel obţinut cu greu cu muncă cu multe suişuri şi coborâşuri.  O să auziţi cum oameni care acum au succes au avut greutăţi mari dar au reuşit să treacă peste…

Deoarece este un eveniment inspiraţional , motivaţional trebuia să existe un mod prin care voi toţi cei care participaţi să puteţi lua parte la un succes în devenire. Astfel 11even.ro o suţine pe tânăra Andreea Roşca o tânără care şi-a propus să ajungă campioană în tenis, are doar 12 ani dar este o mare speranţă.  Puteţi să o suţineţi donând 11 lei din contravaloarea unui bilet premium achitat bifând opţiunea respectivă. Eu zic că e foarte corect… atât timp cât banii pe bilet oricum îi daţi.

Totodată trebuie să mai ştiţi că 3 dintre cei dintre cei care cumpără bilete premium au şansa să ajungă la Bruxelles la evenimentul 11even de acolo. Pentru că nu v-am zis însă din 11 oraşe doar 10 sunt în România , al 11 lea e Bruxelles-ul.

În rest Evenimentul din mureş de azi îl găsiţi pe Facebook.

Ne vedem acolo 🙂

Post a Comment